Παρολίγο τραγωδία: Επίθεσεις με πέτρες σε λεωφορείο και αυτοκίνητα στην Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου

Ξαναχτύπησαν οι άγνωστοι, που πετούν πέτρες σε οχήματα, προκαλώντας τον τρόμο και τον πανικό σε οδηγούς και επιβάτες στο 62ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

 

 

Τον Χάρο με τα μάτια τους είδαν ο οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αχαΐας και οι 37 επιβαίνοντες, όταν άγνωστοι πέταξαν μεγάλες πέτρες στο παρμπρίζ του οχήματος, το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου.

 

 

 

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ η ψυχραιμία του οδηγού αποδείχθηκε σωτήρια καθώς κατάφερε να μην χάσει τον έλεγχο του λεωφορείου.

 

 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Δυτικής Αττικής.

 

 

Το λεωφορείο έφτασε μέχρι το ΚΤΕΛ Ισθμού, από όπου οι επιβάτες με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κορινθίας συνέχισαν το ταξίδι τους.

 

 

Λίγα λεπτά μετά το σοβαρό αυτό περιστατικό οι άγνωστοι δράστες έριξαν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα και προκάλεσαν ζημιές σε 5 ΙΧ, με τους οδηγούς να καλούν αμέσως την αστυνομία ζητώντας βοήθεια.

 

 

Στο σημείο έσπευσαν 3 περιπολικά της Αστυνομίας για την αναζήτηση των δραστών και για την καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν.

 

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα περιστατικά αυτά είναι καθημερινά και μπορούν να αποβούν μοιραία για τους διερχόμενους οδηγούς.

 

 

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 

 

 

 

korinthostv.gr