Πολιτική θύελλα στο Λουτράκι: Τρεις ξαφνικές παραιτήσεις φέρνουν τα πάνω κάτω

Ξαφνική πολιτική θύελλα προέκυψε στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, αφού “βροχή πέφτουν” σήμερα (11 Οκτωβρίου 2019), οι παραιτήσεις μελών της Τουριστικής που ανήκουν στο συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη…

 

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του loutraki365.gr, η Σωτηρία Κορδαλή, ο Ευάγγελος Βλάσσης και ο Μιχάλης Θυμής, υπέβαλλαν σήμερα την παραίτησή τους από μέλη της Τουριστικής, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

 

Και αν για τους δύο άνδρες, θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι λογικό να παραιτηθούν αφού δεν είναι πια δημοτικοί σύμβουλοι, ερωτηματικά προκαλεί η παραίτηση της Σωτηρίας Κορδαλή που ως γνωστόν έχει εκλεγεί και πάλι δημοτικός σύμβουλος.

 

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν γνωρίζει αν ο λόγος της παραίτησής τους έχει να κάνει με το δικαστήριο της 14ης Νοεμβρίου ή αν υπάρχει κάτι άλλο που να στάθηκε ικανό να τους οδηγήσει σε αυτήν τους την απόφαση. Το πιο πιθανό σενάριο είναι πάντως να υπέβαλλαν την παραίτησή τους, προκειμένου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης να οριστούν οι αντικαταστάτες τους.