Προκλητική δήλωση του Πάνου Καμμένου από του βήματος της Βουλής!

Με προκλητικό τρόπο άσκησε κριτική στα δυο παιδιά που ύψωσαν την ελληνική σημαία στο σύμπλεγμα των βραχονησίδων  (Ανθρωποφάς κλπ.) εμφανίστηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Βουλή, πριν από λίγη ώρα, σήμερα (18/4/2018).

 

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας από τους βήματος της Βουλής, για τους νεαρούς που ύψωσαν τις ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες, είπε μεταξύ άλλων πως «αυτός που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει κάπου θα πρέπει να είναι και έτοιμος να την υπερασπιστεί». Μιλώντας σαν να γνωρίζει τα συγκεκριμένα παιδιά, που έχουν υπηρετήσει και κυρίως, σαν να θεωρεί ότι θα πάει ο ίδιος στην (ο, μη γένοιτο) περίπτωση πολέμου να υπερασπιστεί τη σημαία, ενώ τα συγκεκριμένα παιδιά θα είναι στο… θάλαμο επιχειρήσεων, στο υπόγειο του κτιρίου, όπου στεγάζεται το υπουργείο Εθνικής Άμυνας!..

 

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις του υπουργού, δείχνουν την οξεία θρασύτητα της στιγμής και την ασέβεια προς τον ελληνικό λαό, χαρακτηριστικά που δεν διακρίνουν ως άνθρωπο τον υπουργό Άμυνας της χώρας, γνώση που προέρχεται λόγω γνωριμίας από δεκαετιών… Για το λόγο αυτό η συγκεκριμένη δήλωση του Πάνου Καμμένου, θα πρέπει να εκληφθεί ως ατυχής δήλωση, σε μια στιγμή πίεσης.

 

Κατά τα λοιπά, για όλα μίλησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Ο κ. Καμμένος κάλεσε την επιτροπή να υιοθετήσει μαι κοινή εθνική θέση. «Ο ελληνικός λαός περιμένει μια εθνική θέση. Μπορεί να έχουμε πολιτικές διαφορές αλλά η διαμόρφωση εθνικής θέσης ιδιαίτερα όταν η πατρίδα προκαλείται από κάποιον που έχει ξεκινήσει έναν υβριδικό πόλεμο είναι αναγκαία η εθνική θέση», είπε.

 

Για το θέμα της αμφιβήτησης των Ιμίων από την Τουρκία ο κ. Καμμένος μίλησε για παραλήρημα του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας και αφού ζήτησε να διαβάσει την απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για τα Ίμια, κάλεσε την Βουλή να υιοθετήσει μια εθνική θέση απέναντι στην Τουρκία.

 

Γ.Η.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ