Πρωτοπαππά από Αγ. Θεοδώρους: "Να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για τις φωτιές, τους σεισμούς και τις πλημμύρες"

 

Την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου η επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας, Μαρία Πρωτοπαππά, προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση στην πόλη που επλήγη από την πρόσφατη πλημμύρα.

 

 

Σε δηλώσεις της, αναφέρθηκε στην ανάγκη "Να κηρυχθούν άμεσα οι Άγιοι Θεόδωροι σε περιοχή έκτακτης ανάγκης, ώστε οι άνθρωποι που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, να πάρουν το ταχύτερο δυνατό το έκτακτο οικονομικό επίδομα που δικαιούνται".

 

 

Η κ. Πρωτοπαππά, τόνισε ότι "Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, κλιμάκιο του συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας, βρέθηκε δίπλα στους συνδημότες μας των Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να τους παρέχει την οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν".

 

Ολοκληρώνοντας, υπογράμμισε ότι "Οφείλουμε να λάβουμε ως Δήμος τα απαραίτητα μέτρα για τις φωτιές, τους σεισμούς και τις πλημμύρες, τα τρία φαινόμενα που απειλούν άμεσα την περιοχή μας" και συμπλήρωσε "Καμία οργανωμένη πολιτεία δεν μπορεί να παραγνωρίζει τους μεγάλους μακροπρόθεσμους κινδύνους".