Πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά Γρηγόρη Καρπούζη: "Τα γαλάζια παιδιά παίρνουν θέση στα Νοσοκομεία"

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης με φόντο την τοποθέτηση του Γρηγόρη Καρπούζη στη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την Ν.Δ. ότι «καταλαμβάνει την θέση  πολιτευτής της Ν.Δ. που δεν έχει καμία σχέση ή ειδίκευση στο χώρο της Υγείας».

 

 

Η «αριστεία» της προεκλογικής περιόδου της Ν.Δ., ως κριτήριο επιλογής στελεχών σε θέσεις ευθύνης στο Δημόσιο πάει περίπατο.

 

Σειρά τώρα έχει και ο τομέας της Υγείας. 

 

Η κυνική δήλωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βορίδη «γιατί ξένους θα διορίζαμε;» δεν διαψεύδει απλά και μόνο τις προεκλογικές δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη για την επιλογή των διοικητών στα Νοσοκομεία, αλλά διαμηνύει την επαναφορά του πελατειακού κράτους. Οι προσπάθειες που κατέβαλε η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με το Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, για την αποκομματικοποίηση του κράτους, «ξηλώνονται» μέρα με τη μέρα.

 

Όσο και αν προσπαθήσουν να μας πείσουν για το Επιτελικό Κράτος, η πράξη τους διαψεύδει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Νομός μας. Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, την θέση της διοικητρίας του Νοσοκομείου Κορίνθου, κατέλαβε η κ. Καλομοίρη, αξιοκρατικά μετά από αξιολόγηση, όπου δεν κυριάρχησαν οι κομματικές περγαμηνές, αλλά το αξιόλογο βιογραφικό της και η εμπειρία της στο χώρο της υγείας. Στην κυβέρνηση της Ν.Δ. , την θέση καταλαμβάνει πολιτευτής της Ν.Δ. που δεν έχει καμία σχέση ή ειδίκευση στο χώρο της Υγείας.

 

Τα δικά μας παιδιά και όχι ξένοι, όπως επιβεβαιώνει και ο κ. Βορίδης…

Κόρινθος
Γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας