Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Γλυφάδα

Μεγάλη κινητοποίηση βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη από την Αστυνομία στην Γλυφάδα, ύστερα από απόπειρα δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του επί της οδού Ελπίδος στην Γλυφάδα.

Άγνωστος δράστης που επέβαινε μόνος του σε αυτοκίνητο μάρκας “Smart” και φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι στον πρώην αθλητή έξω από το σπίτι του, μόλις τον είδε, βγήκε έξω τον πλησίασε και πυροβόλησε εναντίον του. Ενστικτωδώς ο αθλητής μόλις είδε το όπλο να τον σημαδεύει έκανε βουτιά στο έδαφος και γλίτωσε την σφαίρα, ενώ χτύπησε ελαφρά το γόνατό του στο έδαφος.

 

Ο δράστης αμέσως μετά μπήκε στο “Smart” και διέφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ λίγο μετά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς εγκαταλελειμμένο και καμένο ένα αυτοκίνητο της ίδιας μάρκας στην περιοχή του γκολφ Γλυφάδας, με τους αστυνομικούς να είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για το όχημα διαφυγής του δράστη. Τον δράστη ενδεχομένως ανέμενε στο σημείο συνεργός του και διέφυγαν εκ νέου από το σημείο με άγνωστο μέσο.

 

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και λαμβάνονται καταθέσεις από τον πρώην αθλητή που συνεργάζεται ξανά με τον Ολυμπιακό από άλλο πόστο και το περιβάλλον του, στην προσπάθεια να διαπιστωθούν τα κίνητρα της μαφιόζικου τύπου επίθεσης.

 

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1973 στο Κόβιν της Σερβίας. Η πρώτη του επαγγελματική ομάδα ήταν η Προτελέρ και μετέπειτα έπαιξε σε Ερυθρό Αστέρα, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Ρεάλ Σοθιεδάδ (δυο φορές), Γιουβέντους, Λάτσιο και Ολυμπιακό. Την πρώτη του σεζόν στο λιμάνι έκανε εξαιρετική πορεία (17 γκολ στο πρωτάθλημα) και ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες, την επόμενη σεζόν, ωστόσο, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον υποχρέωσε σε αποχώρηση από την δράση.

 

Πηγή: news247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ