Σε Κόρινθο και Ισθμό ήρθε το ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι “SELFIE” και προκάλεσε πανικό!!

Οδοιπορικό-αφιέρωμα πραγματοποίησε η εκπομπή της ΕΡΤ 2 “SELFIE” στην Κόρινθο, με στάσεις στα σημαντικότερα σημεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, αναδεικνύοντας το χθες, αλλά και το σήμερα. Παρουσιαστές είναι η Εύα Θεοτοκάτου και ο Παναγιώτης Κουντουράς στο απόλυτο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι

 

Το “SELFIE” εκτός από μια εκπομπή είναι και τηλεπαιχνίδι, στο οποίο συμμετέχουν παίκτες από την εκάστοτε πόλη που επισκέπτεται η εκπομπή. Ενας παίκτης ή μια παίκτρια στέλνουν πρόσκληση-πρόκληση σε κάποιο φίλο/η, οπότε και προκύπτουν οι δυο συμμετοχές. Ο κάθε παρουσιαστής παίρνει έναν/μια από τους δύο και ξεκινούν! Οπως θα δείτε και στο σχετικό video, ο παρουσιαστής δείχνει μια selfie στον παίκτη και εκείνος πρέπει να βρει σύντομα το σημείο και να τρέξει να βγάλει τη δική του selfie.

 

Η εκπομπή άρχισε από το λιμάνι της Κορίνθου και στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Ναό του Αγίου Νικολάου, το Λαογραφικό Μουσείο, τη Δημοτική Πινακοθήκη, το Δικαστικό Μέγαρο και το άγαλμα του Πήγασου, συμβόλου της πόλης.

 

Επειτα, αναστάτωσε το κεντρικό πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως, για να ακολουθήσει με μία σειρά καταιγιστικών Speed Selfie στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη.

 

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στον Ισθμό της Κορίνθου με μία σειρά extreme bungy-jumping selfie.