Το σήκωσε! Μπράβο σου ρε ΜΑΓΚΑ Στέφανε Τσιτσιπά!!!

Η χώρα που έβλεπε ρακέτα μόνο στις παραλίες, τώρα έχει στο τένις τον master των masters! Ο Στέφανος πήρε στο Λονδίνο την κούπα απέναντι στον Τιμ (2-1 σετ) και φέρνει... το πρώτο ATP Finals στην Ελλάδα.

 

Με μεγάλη ανατροπή ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-1 σετ τον Ντόμινικ Τίεμ (6-7, 6-2, 7-6) και κατέκτησε τον 4ο και μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας του στην O2 Arena, στο ATP FINALS του Λονδίνο.

 

Ο master των masters είναι Έλληνας και ακούει στο όνομα ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ. Με μια μεγάλη εμφάνιση και επική ανατροπή με 2-1 σετ, απέναντι στον Ντόμινικ Τίεμ (Νο 5 στον κόσμο), ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στην κατάκτηση του μεγαλύτερου τίτλου της καριέρας του, της σειράς ΑΤP FINALS στην Ο2 Arena! Στην κατάκτηση του 4ου που αποτελούν την παρακαταθήκη μιας μεγαλειώδους καριέρας που έχει μπροστά του ο Έλληνας αθλητής.
 

Μετά την Στοκχόλμη πέρσι, ο Έλληνας τενίστας, έφτασε στην 3η κατάκτηση τίτλου για φέτος, ύστερα από την Μασσαλία και το Εστορίλ, παίρνοντας τον τίτλο στο Λονδίνο και το ATP FINALS. Ο έκτος νεότερος πρωταθλητής στην 50ετή ιστορία του τουρνουά. Παρά το γεγονός πως έχασε το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες, με 8-6 στο τάι-μπρέικ, έκανε επίδειξη δύναμης στο 2ο σετ με 6-2. Στο 3ο προηγήθηκε με 3-1 με break, ωστόσο ο Αυστριακός αντέδρασε και υποχρέωσε τον 21χρονο πρωταθλητή να σερβίρει για να μείνει στο ματς, ωστόσο και το 3ο σετ, οδηγήθηκε σε τάι-μπρέικ.

Εκεί ο Τσιτσιπάς έκανε τα εύκολα-δύσκολα, αφού προηγήθηκε 4-1 με δύο mini-break, ο Τίεμ απάντησε με τρεις σερί πόντους, αλλά ο Τσιτσιπάς απάντησε με ένα ακόμα mini-break, κράτησε το σερβίς του στους δύο επόμενους πόντους και έκανε το 7-4 για να κατακτήσει τον τίτλο.