Sin Boy: Τέλος από το Youtube o ράπερ – Κατέβηκαν τα κομμάτια του

Συνεχίζονται τα παραληρηματικά stories στο Instagram τις τελευταίες μέρες από τον γνωστό ράπερ Sin Boy, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media.

 

 

Ο Sin Boy τα βάζει με… θεούς και δαίμονες, χυδαιολογεί και βρίζει με τις χειρότερες λέξεις σχεδόν όλον τον κόσμο, από πολιτικούς μέχρι τραγουδιστές και αθλητικούς παράγοντες. Κοινή επωδός σε όλα είναι ο… πόλεμος που δέχεται από τους Illuminati, οι οποίοι, όπως ισχυρίζεται, θέλουν τον σκοτώσουν.

 

 

Εκτός από την ακύρωση των εμφανίσεών του από εδώ και πέρα, ο νεαρός ράπερ ανακοίνωσε τόσο στην υπεύθυνη της δισκογραφικής εταιρείας του όσο και στους ακόλουθούς του ότι αποσύρεται από τη μουσική και ακυρώνει όλα τα κομμάτια του.

 

 

Μάλιστα, το κανάλι του στο Youtube είναι άδειο, αφού φαίνεται πως έσβησε όλα τα τραγούδια και τα βίντεο κλιπ του. Άγνωστο λοιπόν τι μέλλει γενέσθαι με τον νεαρό ράπερ που έγινε trend μέσα σε λίγες μέρες…

 

 

Παραλήρημα από Sin Boy: Η απόπειρα δολοφονίας, ο Παντελίδης και οι… Illuminati

 

 

 

 

Μία σειρά από παραληρηματικά stories στο Instagram έκανε το βράδυ ο γνωστός ράπερ Sin Boy, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media.

 

 

Εξαπέλυσε επίθεση στους… Illuminati και τους κατηγόρησε για απόπειρα δολοφονίας του κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συναυλίας του, την οποία και ακύρωσε γι αυτόν τον λόγο.

 

 

Έπειτα από μία σειρά αναρτήσεων με υβριστικούς χαρακτήρες ο Sin Boy μίλησε και για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και υποστήριξε ότι όλα ήταν σχεδιασμένα με δράστες πάλι τους Illuminati.

 

 

Μεταξύ άλλων, ο ράπερ τόνισε ότι oi «Πεφωτισμένοι» περνάνε υποσυνείδητα μηνύματα μέσω των κινητών μας ώστε να αποχαυνώνεται ο κόσμος.

 

 

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

 

 

 

 

 

 

 

 

neaselida.gr