Σκληρά ναρκωτικά σε κλαμπ στο Γκάζι: Συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες

Ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, MDMA, Έκσταση και φαρμακευτικά χάπια εντόπισε η Δίωξη Ναρκωτικών σε έφοδο  που πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου σε κλαμπ στο Γκάζι.

 

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, συνελήφθησαν 10 άτομα, εκ των οποίων οι πέντε αλλοδαποί. Από τους συλληφθέντες, έξι πελάτες είχαν στην κατοχή τους ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, MDMA και φαρμακευτικά δισκία. Υπάλληλος του κέντρου διασκέδασης κατείχε τρεις συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 2,8 γραμμάριων, ενώ συνελήφθησαν και οι ιδιοκτήτες του κέντρου.

 

Στο δάπεδο του καταστήματος εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, MDMA και ecstasy, τις οποίες πέταξαν οι κάτοχοι τους.

 

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 

  • 12,6 γραμ. κάνναβη και 3,5 γραμ. κοκαΐνη,

 

  • 1,7 γραμ. ηρωίνη και 3,2 γραμ. MDMA,

 

  • 2 δισκία ecstasy και 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος.

 

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στο Facebook ο DJ Γιώργος Απέργης είχε περιγράψει την έφοδο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων, ότι πηγαίνοντας στο κλαμπ διαπίστωσε «ότι οι θαμώνες ήταν αρκετά νέοι υγιείς clubbers γύρω στα 20 χρόνια και κάποιοι μεγαλύτεροι οι οποίοι και ξεχώριζαν καθώς αποδείχτηκε στο τέλος ότι ήταν οι περισσότεροι της δίωξης».

 

ethnos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ