Σκληρή κόντρα Λογοθέτη - Πρωτοπαππά με μνήμες από το παρελθόν (video)

Ανέβηκαν κατακόρυφα οι τόνοι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, όταν ο Κώστας Λογοθέτης υπενθύμισε στην Μαρία Πρωτοπαππά τους χειρισμούς της στο θέμα της υπερκοστολόγησης του Spa όταν αυτό κατασκευαζόταν, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν μηδενικοί.

 

"Η υπερκοστολόγηση του Spa, έγινε κατά τη διάρκεια που κατασκευαζόταν το Spa. Εμείς ούτε κατασκευάσαμε ούτε μελετήσαμε το Spa. Η κυρία Πρωτοπαππά, ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2007 έως το 2010. Δεν έχω μια λέξη ούτε προφορικά ούτε γραπτά της κ. Πρωτοπαππά για εκείνη την περίοδο, η οποία βύθισε το Λουτράκι στα χρέη, να σηκωθεί και να πει κάτι ως μέλος του Δ.Σ. της Τουριστικής", ανέφερε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο Κ. Λογοθέτης.

 

Όπως αναμενόταν, οι τόνοι ανέβηκαν και η Μαρία Πρωτοπαππά, έσπευσε να απαντήσει. Ακολούθησε ένας σύντομος διάλογος ανάμεσα στους δύο επικεφαλής:

 

Μ. Πρωτοπαππά: Τότε ήμουν με την πλευρά του κ. Παύλου κύριε Λογοθέτη. Διαβάστε λίγο τα πρακτικά.

Κ. Λογοθέτης: Ένας λόγος παραπάνω. Τότε ήσασταν αντιπολίτευση.

Μ. Πρωτοπαππά: Κάνετε λάθος. Έχετε διαβάσει την ιστορία μου κ. Λογοθέτη; Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Είναι ντροπή. Είχα έναν αρχηγό τότε...

 

Ολοκληρώνοντας την απάντησή του, ο Κώστας Λογοθέτης, ανέφερε: Έγινε γνωστό το κόστος του Spa στις 19/5/2011. Και όταν μίλησα για 21 εκατομμύρια δεν με πίστεψε κανείς της κ. Πρωτοπαππά συμπεριλαμβανομένης. Και τώρα έρχονται όλοι και μιλούν για υπερκοστολόγηση...

 

Δείτε το video: