Σοκαριστική αποκάλυψη για την πραγματική αιτία θανάτου του Στάθη Ψάλτη

Δύο χρόνια έχουν συμπληρωθεί από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου 2017.

Η αιτία του θανάτου του όπως έγινε γνωστό ήταν ο καρκίνος που είχε χτυπήσει τον Στάθη Ψάλτη, όμως ο αδερφός του Γιάννης Ρώταςπαρουσίασε διαφορετική ερμηνεία όσον αφορά τα αίτια.

Μιλώντας στην εφημερίδα Spirto, ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη έδωσε μια πολύ διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν και για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού.

 

 

Ο αδερφός του αγαπημένου ηθοποιού, Γιάννης Ρώτας, μιλώντας στην εφημερίδα Spirto αποκάλυψε πως ο Στάθης Ψάλτης δεν πέθανε από καρκίνο.

 

 

«Ο γιατρός μου έλεγε πως ο καρκίνος υποχωρούσε. Πήγαινε καλά. Είχε πάρει και τέσσερα κιλά, έτρωγε. Ο γιατρός μου είπε πει: Γιάννη μου, εγώ θα τον κάνω τον Στάθη να πάει με τα πόδια στο σπίτι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

«Θέλω να πω κάτι για τον αδελφό μου. Δεν πήγε από καρκίνο ο Στάθης», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Ρώτας.

 

Ποια ήταν η αιτία θανάτου του Στάθη Ψάλτη; «Πήγε από αναπνευστική λοίμωξη.  Γιατί πήγαιναν αργά και τον έβλεπαν κάποιοι που δεν πρόσεχαν. Πήγαινε ο ένας, πήγαινε ο άλλος… Εγώ πάντοτε φορούσα μάσκα και απολύμαινα τα χέρια μου για να μπω μέσα. Αυτοί δεν πρόσεχαν. Γι’ αυτό έπαθε αυτή τη λοίμωξη».

 

.newsbomb.gr