«Σουλουπώνεται» ο Ισθμός

Η εικόνα που παρουσιάζει ο Ισθμός Κορίνθου, σήμα κατατεθέν της περιοχής μας και δεύτερο σε επισκεψιμότητα αξιοθέατο σε πανελλαδικό επίπεδο (με πρώτη την Ακρόπολη), δεν είναι αυτή που του αρμόζει και που θα θέλαμε. Και δεν μιλάμε για το μεγάλο έργο ανάπλασης της περιοχής (που ευελπιστούμε κάποια στιγμή να δούμε) αλλά για στοιχειώδεις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης που θα έπρεπε να γίνονται τακτικά.

 

 

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.Γκιολή, μέσα στις πρώτες ημέρες της θητείας του να δώσει εντολή για εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού της περιοχής του Ισθμού.

 

Έτσι λοιπόν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίο, συνεργείο της Π.Ε. Κορινθίας, έπιασε δουλειά! Καθαρισμός, κλάδεμα δέντρων και περιποίηση των χώρων πρασίνου, βάψιμο τειχών εισόδου και εξόδου, …

 

 

 

Και το σημαντικότερο… η διαγράμμιση διάβασης πεζών που σχεδόν έχει σβηστεί και πολλές φορές έχουν προκληθεί σοβαρά ατυχήματα, θα ξανα βαφτεί και ελπίζουμε οι οδηγοί να είναι πιο προσεκτικοί τώρα.

 

 

Ο αντιπεριφερειάρχης κ.Γκιολής παρευρέθηκε και παρακολούθησε προσωπικά τις εργασίες των υπαλλήλων ενώ ταυτόχρονα δέχθηκε τις ευχές και τις ευχαριστίες των επιχειρηματιών της περιοχής που δήλωσαν ότι μέχρι σήμερα έχουν εισπράξει εγκατάλειψη απ΄τις προηγούμενες αρχές. Ο κ. Γκιολής δεσμεύτηκε ότι σύντομα η περιοχή θα αλλάξει. Ο Ισθμός και η ευρύτερη περιοχή θα αναβαθμιστούν με ουσιαστικές παρεμβάσεις και οι επισκέπτες, Έλληνες και ξένοι, θα φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

sfedona.gr