Στα... κάγκελα η αντιπολίτευση στο Λουτράκι

Έντονη είναι η δραστηριότητα στους κόλπους της νέοεκλεγμένης δημοτικής αντιπολίτευσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, το βράδυ της Δευτέρας 5 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου με "ατζέντα" το 16ο θέμα συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 9/8/2019,  σχετικά με την εκμίσθωση του υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa.

 

Η διαπαραταξιακή σύσκεψη, διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες, ενώ σε αυτή έδωσαν το παρών όλοι οι επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης πλην του Γιάννη Καραπανάγου, ο οποίος εκπροσωπήθηκε όμως από τους δύο δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

 

Αναλυτικά, στη συνάντηση βρέθηκαν οι: Μαρία Πρωτοπαππά (Δύναμη Δημιουργίας), Κώστας Λογοθέτης (Με τους πολίτες μπροστά), Κασσιανή Κόντη και Κώστας Σταυρόπουλος (Αλλάζουμε Μαζί), Κωστής Ζερβός (Επιλογή Ευθύνης) και Δημήτρης Βασιλείου (Ώρα για Δράση). Στη συνάντηση, παρευρέθηκαν επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κοφινάς, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Κωνσταντίνος Λογοθέτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων η «ΕΝΩΣΗ», Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του Καζίνο Λουτρακίου, Βασίλης Δραμουντάνης, ο Πρόεδρος της ΟΣΕΤΥΠ και τεχνικός σύμβουλος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων η «ΕΝΩΣΗ» παράρτημα Ν. Κορίνθιας Γιάννης Λογοθέτης, ο Πρόεδρος και η Γραμματέας της προσωρινής διοίκησης του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων η «ΕΝΩΣΗ» παράρτημα Ν. Κορίνθιας, Νίκος Γλέζος και Βάνα Νικολοπούλου, καθώς και εργαζόμενοι του υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται εντός της ημέρας ένα κοινό Δελτίο Τύπου όλων των συνδυασμών, το οποίο θα εκφράζει την αντίθεσή του στην εκμίσθωση του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου.