Στα του Άρη … άλλες δύο αθλήτριες εντάχτηκαν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας

Στα του Άρη … άλλες δύο αθλήτριες εντάχτηκαν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας . Η πρώτη είναι η Κατερίνα Θανασενάρη παλιά γνώριμος του Άρη αφού εκεί έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βηματά της.

 

Στην πορεία εντάχτηκε στο δυναμικό της Νέας Περάμου και το 2015 επέστεψε στον Άρη όπου έμεινε για μία χρονιά και την επόμενη μετακόμισε για τις Αμαζόνες Κορινθίας. Φέτος ξαναγύρισε στην ομάδα από όπου ξεκίνησε φιλοδοξώντας να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί .

 

Η άλλη αθλήτρια είναι η Δήμητρα Καπετανοπούλου η οποία έπαιζε από το 2013 στις Αμαζόνες Κορινθίας. Φέτος αποφάσισε να έρθει και αυτή στην ομάδα της Κορίνθου για να την βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Εν τω μεταξύ η Κατερίνα Παπαγεωργίου η οποία λαμβάνει μέρος στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα κορασίδων στην Λιθουανία με την Εθνική κορασίδων προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

 

Αναλυτικά…

 

Νίκη-πρόκριση για την Εθνική Ομάδα Κορασίδων! Η ομάδα της Κατερίνας Φαλίδα επικράτησε με 1-0 της Αλβανίας, για τη δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών Κ17, που διεξάγεται στη Λιθουανία. Μια νίκη η οποία δίνει την πρόκριση στην Εθνική Κορασίδων για την Elite Round της διοργάνωσης, μιας και περνούν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 43ο λεπτό της συνάντησης η αρχηγός, Ιωάννα Παπαθεοδώρου.

 

Πλέον, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της 3ης αγωνιστικής μεταξύ της Ελλάδας και της Ιρλανδίας, η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται ήδη στην Elite Round, ωστόσο τα κορίτσια περιμένουν αυτό το ματς το οποίο θα καθορίσει την πρωτιά στον όμιλο. Δίχως άλλο πρόκειται για ακόμη μία σημαντική στιγμή των γυναικείων εθνικών ομάδων, που αποδεικνύει τόσο την αξία των Ελληνίδων ποδοσφαιριστριών, όσο και την σωστή δουλειά που γίνεται. Ελλάδα (Κατερίνα Φαλίδα): Παναγιωτοπούλου, Κοκμοτού (65’ Σκοτεινιώτη), Σαββίδου, Παυλοπούλου, Παπαγεωργίου, Μπαξεβάνου (82’ Μαυρομάτη), Παπαθεοδώρου, Τουρέτζογλου (46’ Κατσάνου), Πλακιά (30’ Μαρκουτσά), Αβράμογλου (82’ Νιαβραδάκη), Γιαννακά Αλβανία (Αγκουστίν Κόλα): Χιούσκα, Αβουλία, Τανούσι, Γκέργκι, Χαμονικάι, Ριζαλαράι, Ιλιάδι, Μούκα, Κάκα (51’ Αρμόκου), Καλάχα, Μέμα.

 

korinthostv.gr