Σταύρος Νιάρχος: Παντρεύεται την Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγο του Αμπράμοβιτς

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Page Six του New York Post, ο Σταύρος Νιάρχος και η όμορφη Ρωσίδα Ντάσα Ζούκοβα αρραβωνιάστηκαν και ο γάμος αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου. Ο Έλληνας κληρονόμος αποφάσισε να παντρευτεί με την πρώην σύζυγο του μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς και της έκανε επισήμως πρόταση γάμου, την οποία εκείνη αποδέχθηκε. Η πρόταση μάλιστα έγινε στο πάρτι γενεθλίων της Ζούκοβα στο «Red Rooster» στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Μεταξύ των καλεσμένων μάλιστα λέγεται πως ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Λιβ Τάιλερ, η Τόρι Μπαρτς, ο Λάρι Γκαγκόζιαν και πολλοί άλλοι.

 

 

 

 

Η εφημερίδα επικαλείται πηγή κοντά στο ζευγάρι που δήλωσε πως «πρόκειται να παντρευτούν φέτος και προς το παρόν σχεδιάζουν όλες τις λεπτομέρειες». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Ζούκοβα και ο Νιάρχος βρέθηκαν μαζί στον γάμο-υπερπαραγωγή του supermodel Κάρλι Κλος στο Γουαϊόμινγκ, μαζί με τον Ορλάντο Μπλουμ και την Κέιτι Πέρι.

 

 

Η Ντάσα Ζούκοβα ήταν επί δέκα χρόνια παντρεμένη με τον Ρώσο μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο έχει δύο παιδιά. Το ζευγάρι πήρε φιλικό διαζύγιο το 2017. Ο διακανονισμός περιελάμβανε την μεταφορά περιουσιακών στοιχείων αξίας άνω των 92 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ντάσα – συμπεριλαμβανομένης 4όροφης πολυτελούς κατοικίας στο Μανχάταν. Στην δήλωση που δόθηκε στην δημοσιότητα, ανέφεραν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να μεγαλώσουν από κοινού τα παιδιά τους και θα συνεργάζονται ως συνιδρυτές του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Garage και του πολιτιστικό κέντρου New Holland στην Αγία Πετρούπολη.

 

 

Νιάρχος - Ζούκοβα είχαν φιλικές σχέσεις πριν γίνουν ζευγάρι

 

 

Το 2016, η Ζούκοβα παρακολούθησε το US Open με την Ιβάνκα Τραμπ και την Κάρλι Κλος, ενώ ο Σταύρος Νιάρχος καθόταν με τον μικρότερο αδερφό του Τέο, ξεχωριστά. Μία εβδομάδα αργότερα, ο Σταύρος Νιάρχος και η τότε κοπέλα του μοντέλο Τζέσικα Χαρτπαραβρέθηκαν στον γάμο του Αλμπέρτο Μουγκράμπι και της Κόλι Τζόρνταν στο Hotel du Cap-Eden-Roc στην Αντίμπ. Η Ζούκοβα ήταν επίσης παρούσα στον γάμο και μάλιστα φωτογραφήθηκε με την αδερφή του Νιάρχου, την Ευγενία. Ο νεαρός Έλληνας κροίσος εμφανίστηκε στο πάρτι της Ζούκοβα τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο του περασμένου έτους παραβρέθηκαν σε ένα δείπνο στο Σεντ Μόριτζ για να γιορτάσουν την νέα έκθεση του Μπομπ Κολατσέλο. Τους επόμενους μήνες ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα εμφανίστηκαν σε πολυάριθμες εκδηλώσεις τέχνης, πάντα διακριτικά και χωρίς φωτογραφίες.

 

 

party-niarchos-zukova.jpg

 

 

 

Δύο από τις πιο γνωστές σχέσεις του Σταύρου Νιάρχου είναι το κατάξανθο μοντέλο Τζέσικα Χαρτ (και Άγγελος της Victoria's Secret), με την οποία έχει φωτογραφηθεί στη Μύκονο και η πλούσια κληρονόμος Πάρις Χίλτον (που φημολογείται ότι τσακώθηκε για εκείνον με την κολλητή της Λίνσεϊ Λόχαν).

 

 

60340.jpg

Με την Τζέσικα Χαρτ

 

ap_06041609441.jpg

Πάρις Χίλτον - Σταύρος Νιάρχος (AP images)

 

 

ethnos.gr