Στελέχη του ΚΙΝΑΛ από τη Ρόδο ζητούν να μετονομαστεί σε... ΠΑ.ΣΟ.Κ.

«Να ξαναγυρίσουμε στο όνομα ΠΑΣΟΚ γιατί είναι η ιστορία μας και γιατί αυτό θέλει τώρα ο κόσμος που μας στηρίζει από το 1974!». Αυτό προτείνουν ηγετικά στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ στη Ρόδο, ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες.

 

 

Δεκάδες στελέχη του Κινήματος Αλλαγής από το νησί της Ρόδου μαζί με πρώην βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θεωρούν επιβεβλημένη κι αναγκαία την επαναφορά του ονόματος ΠΑ.ΣΟ.Κ καθώς φαίνεται να συγκινεί ακόμα πολλούς ψηφοφόρους του νησιού.

 

 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η rodiaki.gr, η παραπάνω άποψη ήταν κάτι παραπάνω από διαδεδομένη κατά τη διάρκεια περιοδείας στελεχών της νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής σε χωριά της Ρόδου, καθώς όπως φαίνεται το άκουσμα του «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» δημιουργεί θετικούς συνειρμούς σε αρκετούς ψηφοφόρους της Κεντροαριστεράς και θα επαναφέρει τους πρώην ψηφοφόρους που πήγαν σε άλλα κόμματα στο  Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

 

 

Πάντως, παρά τις «εισηγήσεις» των υποστηρικτών της μετονομασίας του Κινήματος Αλλαγής, κάτι τέτοιο δεν θεωρείται πιθανό να συμβεί, με τις συζητήσεις να φουντώνουν όσο πλησιάζει το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στα τέλη Μαρτίου.

 

 

Τέλος, να σημειωθεί πως μετά το πρόσφατο κι οριστικό ναυάγιο της συνεργασίας με την Δημοκρατική Αριστερά, αρκετά από τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής θεωρούν πως το παρόν όνομα του κόμματος δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες και τους στόχους τους.

.gazzetta.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ