Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του ΕΟΣ Κορίνθου στο Χιονοδρομικό Ζήρειας την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Όπως και κάθε χρόνο πλησίον Χριστουγέννων, ήρθε η ώρα για τον στολισμό του δέντρου του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου (ΕΟΣ) Κορίνθου. Φέτος θα βρεθούμε, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στη Μεγάλη Ζήρεια και στα Τρίκαλα.
Ο στολισμός θα γίνει σε δέντρο δίπλα από το χιονοδρομικό κέντρο, με οικολογικά στολίδια, τα οποία εύκολα κατασκευάζουμε μόνοι μας, από φρούτα, ποπ κορν, γιρλάντες από μακαρόνια, ζυμαράκια, λουλούδια, χαρτί, κ.ά. Στη συνέχεια θα γίνει η καθιερωμένη μας πορεία.

Η διαδρομή θα είναι κατάβαση, περνώντας μέσα από δάσος, για την Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου. Εκεί θα περιμένει λεωφορείο για όσους δε θέλουν να συνεχίσουν. Οι υπόλοιποι θα ολοκληρώσουν την πορεία μέχρι τα  Μεσαία Τρίκαλα.
Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, να περάσουμε μια πανέμορφη μέρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Μετά το στολισμό μια ομάδα θα κατευθυνθεί λίγο ψηλότερα στο βουνό για διαμαρτυρία σχετικά με την τοποθέτηση αιολικών πάρκων στις κορυφές των Ελληνικών βουνών, όπως για την περιοχή μας, στην κορυφογραμμή της Μικρής Ζήρειας.

Ω.Π: Συνολικά 3,5     Β.Δ: Α

Αναχώρηση: 8:00 πμ. από τα Περιβολάκια

Κόστος συμμετοχής: 10 € , παιδιά δωρεάν

Εξοπλισμός: Ορειβατικές αρβύλες, κάλτσες δεύτερες, σακίδιο, μπατόν, σκούφος, γάντια, γκέτες, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, καπέλο, θερμοεσώρουχα, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό – αδιάβροχο – διαπνέον) , φακός με εφεδρικές μπαταρίες, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή, θερμός – παγούρι, νερό.

Δεν ξεχνάμε τα Αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια μας και τη γιορτινή μας διάθεση!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους αρχηγούς της εξόρμησης:

Καλογερόπουλο Θεόδωρο 6974399889

Καραβάτσου Χριστίνα 6972225737

και στο τηλ. του συλλόγου 2741029970 (Τετάρτη 20:00-22:00).

Παρακαλούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα για την καλύτερη οργάνωση της εξόρμησης.

Στο πρόγραμμα του συλλόγου συμμετέχουν μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του ΕΟΣ Κορίνθου με κόστος εγγραφής 10€ (εφάπαξ) και 10€ για τη συνδρομή της χρονιάς.

Το πρόγραμμα της ανάβασης μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών με ευθύνη των αρχηγών.

 

hlektra.gr