Survivor2: Γιατί βρέθηκε ο Αγόρου μαζί με τους Διάσημους στο ΝΒΑ για να συναντήσει τον Αντετοκούμπο;

 

Το μεγαλύτερο έπαθλο, όπως το χαρακτήρισε ο Σάκης Τανιμανίδης στην ιστορία του Survivor απόλαυσαν οι Διάσημοι οι οποίοι και το κέρδισαν, όμως μαζί τους ήταν και ο Μαχητής Νικόλας Αγόρου. 

 

 

Το έπαθλο, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία ήταν να συναντήσουν τον κορυφαίο Greek Freak Γιάννη Αντετοκούμπο και να μιλήσουν μαζί του, λίγο μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Μιλγουόκι Μπακς όπου αγωνίζεται ο Γιάννης.

 

 

Ο αγώνας διεξήχθη στο «Μπράντλεϊ Σέντερ» στο Μιλγουόκι των Ηνωμένων Πολιτειών και όπως ήταν φυσικό, ήταν μία απίστευτη εμπειρία που απόλαυσαν και οι έξι παίκτες των Διασήμων, πλην του άτυχου Νάσου Παπαργυρόπουλου ο οποίος λόγω τραυματισμού ήταν στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να ακολουθήσει την ομάδα του. Αντ” αυτού, προφανώς, το εισιτήριο χρησιμοποίησε ο Νικόλας Αγόρου της αντίπαλης ομάδας χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει πώς επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος και όχι κάποιος άλλος από τους Μαχητές, κάτι που θα αποκαυφθεί στο αποψινό επεισόδιο.

 

 

Τη φωτογραφία με τον Αντετοκούμπο ανέβασαν στην επίσημη σελίδα των Μιλγουόκι Μπακς στο Twitter. Ο κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ συζήτησε για αρκετή ώρα με τους παίκτες και μάλιστα τούς ρώτησε πώς είναι η εμπειρία που ζουν στο Survivor. 

 

 

Για την ιστορία να πούμε ότι ο αγώνας των δύο ομάδων γινόταν για τα play offs και οι Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν με σκορ 112-96, τους αντιπάλους τους. Ο Γιάννης για ακόμα μία φορά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό επί του παρκέ, σημειώνοντας 19 πόντους με 3/4 τρίποντα και 5/9 δίποντα, πήρε 5 ριμπάουντ και έδωσε 6 ασίστ, ενώ είχε 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα, αλλά και 2 λάθη.

 

 

 

 

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr