Συναντήθηκαν με το Χρίστο Δήμα οι υπάλληλοι του Spa Λουτρακίου

Με τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτή Ν. Κορινθίας κ. Χρίστο Δήμα, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» Τοπικό Παράρτημα Ν. Κορινθίας, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις εξελίξεις στο πολύπαθο Spa και να του εκφράσουν την ανησυχία τους αναφορικά με τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων στο Υδροθεραπευτήριο.

 

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

 

Στα πλαίσια των εξελίξεων σχετικά με την μίσθωση του Υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» Τοπικό Παράρτημα Ν. Κορινθίας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτή Ν. Κορινθίας κ. Χρίστο Δήμα. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, τα μέλη της αντιπροσωπείας, ενημέρωσαν τον Υφυπουργό για τις εξελίξεις στο χώρο εργασίας τους, εκφράζοντας την ανησυχία τους αναφορικά με τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων.

 

Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό και Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστο Δήμα για τη φιλοξενία και την ενημερωτική συνομιλία που είχε μαζί τους αναφορικά στα εργασιακά θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.