Συνεχίζεται η καιρική αστάθεια - Βροχές σε Αθήνα, χαλάζι στη Μακεδονία

Συνέχεια στην καιρική αστάθεια θα δοθεί και σήμερα, Πέμπτη, καθώς τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες.

 

Σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, 20 έως 32 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, 15 έως 32 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, 23 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, με ασθενείς εντάσεις, αν και στα νοτιοανατολικά θα είναι εντάσεως 5 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο, θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 5 μποφόρ.

 

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες θα αυξηθούν και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

 

Άστατο καιρό με τοπικές βροχές και καταιγίδες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 έως 4 μποφόρ.

 

meteo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ