ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για τον προαστιακό στο Λουτράκι: Διαψεύστηκαν όλες οι Κασσάνδρες

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας εξέδωσε ανακοίνωση  σχετικά με την υπογραφή στην ΕΡΓΟΣΕ της σύμβασης με τον ανάδοχο για το έργο της «Κανονικοποίησης και της Ηλεκτροκίνησης της Σιδηροδρομικής Γραμμής Ισθμός – Λουτράκι», δηλαδή την επέκταση του Προαστιακού στο Λουτράκι.

 

 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

 

 

Σήμερα 4 Ιουνίου 2019 είναι μια μεγάλη μέρα για το Λουτράκι. Υπεγράφη στην ΕΡΓΟΣΕ η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο της «Κανονικοποίησης και της Ηλεκτροκίνησης της Σιδηροδρομικής Γραμμής Ισθμός – Λουτράκι», δηλαδή η επέκταση του Προαστιακού στο Λουτράκι.

 

 

Το έργο, έργο ζωής για την ανάπτυξη της περιοχής, θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και θα συνδέσει τον προαστιακό της Αθήνας με το Λουτράκι.

 

 

Το έργο το βρήκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2015 σε υποσχέσεις, με μελέτες μη συμβατές με κανόνες διαλειτουργικότητας και η σημερινή ηγεσία του υπουργείου εξασφάλισε την χρηματοδότηση, επικαιροποίησε τις μελέτες, προκήρυξε το έργο και το συμβασιοποίησε.

 

 

Έτσι για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε πανηγυρικά όλες τις Κασσάνδρες που φωνασκούσαν πως δεν θα προχωρήσει το έργο, δημιουργούσαν αρνητικό κλίμα κατά της κυβέρνησης και της Οργάνωσής μας, προσπαθούσαν να καπηλευτούν την πατρότητα του έργου και έπαιζαν παιχνίδια πάνω στον ανταγωνισμό των υποψήφιων αναδόχων.

 

 

Στην υλοποίηση του σημαντικότατου για την πόλη μας έργου συνέβαλαν καθοριστικά, μέσα από επίμονες προσπάθειες και αγώνες κατά τα τελευταία τέσσερα έτη, κάτοικοι, φορείς, σύλλογοι, δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη και φίλοι της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου και οι βουλευτές Κορινθίας Μαρία Θελερίτη, Γιώργος Τσόγκας και Γιώργος Ψυχογιός.

 

 

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια βρήκαμε μεγάλη κατανόηση, συμπαράσταση και συνεργασία από την ηγεσία και τα στελέχη του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

 

 

Η ολοκλήρωση του έργου είναι ακόμα μια απόδειξη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με συνεργασία και συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες, υλοποιεί έργα που αλλιώς θα βρίσκονταν ακόμα στα χαρτιά, σε μεγάλη απογοήτευση των εκπροσώπων και των φίλων του παλιού σαθρού πολιτικού συστήματος που ονειρεύονται και επιδιώκουν την παλινόρθωσή τους.

 

 

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Γραφείο Τύπου