Τα τελευταία λόγια της συζύγου στον Έλληνα πιλότο πριν την τραγωδία

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (12.04.2018) με την πτώση του Mirage 2000-5 και τον χαμό του Έλληνα πιλότου.

 

Συγκλονιστικά είναι επίσης και τα όσα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τα τελευταία λόγια της συζύγου του Γιώργου Μπαλταδώρου, πριν αυτός μπει στο αεροπλάνο και απογειωθεί από την Τανάγρα με προορισμό την Σκύρο.

 

«Σ’αγαπάμε, να προσέχεις, ο θεός μαζί σου» φαίνεται να ήταν τα λόγια που μπόρεσε να πει για τελευταία φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τον σύζυγό της, σύμφωνα και με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή Live News στο κανάλι «Ε» με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

 

Ο Έλληνας πιλότος δεν πέρασε τις γιορτές στο σπίτι του, αφού βρισκόταν στην Σκύρο. Θα επέστρεφε την Παρασκευή (13.04.2018), ωστόσο η τραγωδία τον «πρόλαβε».

 

 

 

 

«3 ώρες της κρατούσα το χέρι και την παρηγορούσα»

 

Όπως δήλωσε στην εκπομπή ο πνευματικός της οικογένειας, η σύζυγος του πιλότου του τηλεφώνησε λίγο μετά τις 13:οο ταραγμένη και του είπε πως ένα μαχητικό αεροσκάφος έχει πέσει. «Επί 3 ώρες της κρατούσα το χέρι και την παρηγορούσα» δήλωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ