Τα ζώδια της εβδομάδας (21-27/7): Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως στη δίνη του ανάδρομου Ερμή

Ερμής -επικοινωνία και τα μέσα της, γραπτά, έντυπα, γραφειοκρατία, μεταφορικό μέσο, ταξίδια, μετακομίσεις, συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, παιδιά- εξακολουθεί έως και τις 31 Ιουλίου να φαίνεται ανάδρομος στον Καρκίνο. Η επιβάρυνση φανερή περισσότερο για Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους και λιγότερο για Καρκίνους. Στις 28 η Αφροδίτη -χρήμα, κέρδος, έρωτας, κοινωνικότητα, γνωριμίες- περνάει από τον Καρκίνο στον Λέοντα. Καλύτερες συνθήκες σταδιακά στα θέματα που αντιπροσωπεύει για Λέοντες, Τοξότες, Κριούς και κάπως λιγότερο για Διδύμους και Ζυγούς, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

 

 

Αναλυτικά οι προβλέψεις των 12 ζωδίων για την εβδομάδα 21 Ιουλίου με 27 Ιουλίου

 

 

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

 

 

Ο Ιούλιος πηγαίνει προς το τέλος του και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για σας αφού από την Κυριακή 28 θα υπάρξει μεγαλύτερη εύνοια. Αυτή θα συμβάλει θετικά μέσα στον Αύγουστο όχι μόνο ως προς τη διάθεσή σας αλλά και στους βασικούς τομείς της ζωής σας, την εργασία, τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας, αλλά και στη βελτίωση των διαφόρων σχέσεών σας. Υπάρχει όμως και αυτή την εβδομάδα -και ακόμα έως τις 11 Αυγούστου- η... κόντρα του Ερμή με το ζώδιό σας και αυτή μπορεί να προκαλέσει... αρρυθμίες σε θέματα που σχετίζονται με: σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια. Με πρόνοια και προσοχή λοιπόν.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ 

 

 

Μάλλον κουραστικός, πνευματικά, ψυχικά ή και σωματικά, και αρκετά ρευστός έχει μάλλον αποδειχθεί ο Ιούλιος μέχρι τώρα. Αυτή η εβδομάδα έως και το Σάββατο συντηρεί όμως και μια μικρή εύνοια -μεγαλύτερη αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας- που θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε οικονομικές και περιουσιακές υποθέσεις και διευθετήσεις αλλά και στις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Αν υπάρχει διάσταση απόψεων ανάμεσα σε σας και τον σύντροφό σας ή κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, προσπαθήστε να γεφυρώσετε την απόσταση εφόσον σας ενδιαφέρει. Μετά ίσως να είναι πιο δύσκολο.
 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

 

Ο Ιούλιος οδεύει προς το τέλος του και συγκριτικά με τις άλλες δύο ζωδιακές ομάδες η δική σας, η μεταβλητή -περιλαμβάνει εσάς, την Παρθένο, τον Τοξότη και τους Ιχθύς-, βρίσκεται σε ουδέτερη, καλή ή καλούτσικη φάση. Ο συγκριτικός βαθμός βεβαίως έχει να κάνει με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός σας. Από τη Δευτέρα το βραδάκι και μετά έως και την Κυριακή 28 υπάρχει ένα σχετικά βοηθητικό υπόβαθρο για να αναπτύξετε τις προσπάθειές σας σε όλους τους τομείς. Μάλιστα η μετακίνηση της Αφροδίτης -κέρδος, αναγνώριση, δημοφιλία, έρωτας, σχέσεις- στις 28 από τον Καρκίνο στον Λέοντα μόνο θετικά μπορεί να σας φέρει.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

 

 

Μάλλον με κάπως πιο γενναιόδωρη διάθεση απέναντί σας -αφού πρώτα σας τάραξε με τις εκλείψεις- κλείνει τον κύκλο του ο Ιούλιος. Έως και το Σάββατο 29 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας συμφέρει να τρέξετε όσο γίνεται θέματα οικονομικά, περιουσιακά, αλλά και να καταφέρετε να ξεχωρίσετε θετικά στον επαγγελματικό, ή κοινωνικό σας περίγυρο. Ο Ερμής, επίσης στο ζώδιό σας συνεχώς έως και τις 11 Αυγούστου, έστω και ανάδρομος, θα φέρει έστω και με κάποια ασάφεια ή καθυστέρηση κάποια καλά ή καλούτσικα νέα. Έως τις 27 -χωρίς μετά να μην υπάρχουν ευκαιρίες- έχετε μια επιπλέον εύνοια και στα ερωτικά σας. Αν είστε μόνοι, μάλλον θα αρχίσετε να χαμογελάτε.

 

 

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 

 

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας με την ταυτόχρονη του Ερμή -έως τις 18 αυτού- δημιούργησε κάποια νέα δεδομένα. Στην εργασία, στους ρυθμούς της καθημερινότητας και ίσως και στην αλλαγή κάποιου χώρου εργασίας ή διαμονής. Έως τα μέσα Αυγούστου θα υπάρχει μια ρευστότητα που επιβάλλει να είστε σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσετε το κάθε απρόοπτο. Η εβδομάδα αυτή όμως από τις 28 και μετά δημιουργεί σταδιακά και κάποιες πιο βοηθητικές συνθήκες στα οικονομικά και στις διάφορες σχέσεις σας. Τα ερωτικά... συναπαντήματα ταρακουνήματα από τις 28 και μέσα στον Αύγουστο θα είναι δυνατά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

 

Ο Ιούλιος τείνει να ολοκληρώσει τον κύκλο του και όπως φαίνεται όχι με ιδιαίτερα άγριες διαθέσεις ως προς εσάς, φτάνει να είστε πιο προσεκτικοί στο ξεκίνημα και το τελείωμα αυτής της εβδομάδας. Έως και τις 27 πάντως υπάρχει, έστω και κάπως αδύναμη, η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο που επιδρά θετικά. Φροντίστε λοιπόν, ιδιαίτερα από την Τρίτη έως και την Παρασκευή, να εντείνετε περισσότερο την προσπάθεια προς τα εκεί που θέλετε. Έχετε πιο πολλές πιθανότητες να πιάσει τόπο. Τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συμφέροντά σας μπορούν να ωφεληθούν. Το ίδιο και τα αισθηματικά.

 

 

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

 

 

Ο Ιούλιος τείνει να ολοκληρώσει τον κύκλο του και παρόλο που ακόμα υπάρχουν αναπάντητα ερωτηματικά και εκκρεμότητες, το τέλος του είναι κάπως καλύτερο από το ξεκίνημά του. Από την Κυριακή 28 θα ξεκινήσει μια μίνι περίοδος που θα σας προσφέρει και κάποιες ικανοποιήσεις στην εργασία, στο κέρδος, στα διάφορα συμφέροντα, αλλά και στη δημιουργία καλύτερων σχέσεων. Θέματα οικονομικά και περιουσιακά λοιπόν δεν ευνοούνται τόσο έως τις 27. Το ίδιο ισχύει και για τα αισθηματικά. Με τον Έρμή κόντρα σας, προσοχή σε συμφωνίες, συμβόλαια, κάρτες, λογαριασμούς, σπουδές, μετακινήσεις, μετακομίσεις, έντυπα και έγγραφα γενικώς.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

 

Τελευταία ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου είναι αυτή και όπως φαίνεται, παρόλο που από τις 2 Ιουλίου και μετά έχετε πολλά να σκέφτεστε, θα είναι κάπως καλύτερη. Έως και το Σάββατο 27 υπάρχει, όπως φαίνεται, μεγαλύτερη εύνοια, μια δυνατότητα να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό σε θέματα και υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά, περιουσιακά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας. Μια πρόταση εργασίας είναι καλύτερα ως προς το οικονομικό κομμάτι και τις συνθήκες να κλείσει έως και τις 27. Για τα αισθηματικά σας, που βρίσκονται σε μια κάπως ευάλωτη φάση, έως τις 27 θα δείτε αν... δένει το γλυκό ή όχι.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

 

Είναι φυσικό, αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ακόμα και στα πιο δύσκολα, έστω και την τελευταία στιγμή, να έχετε... ομπρέλα προστασίας. Είναι ο Δίας -ευκαιρίες, αποτροπή δυσάρεστων- που έως και τις 2 Δεκεμβρίου 2019 θα είναι στο πλευρό σας. Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου μπορεί στο ξεκίνημα και το τελείωμα να δημιουργήσει κάποιες... αρρυθμίες στα αναμενόμενα, αλλά την ίδια στιγμή φέρνει και κάτι θετικό. Στις 23 με το ξεκίνημα του ζωδίου του Λέοντα και στις 28 με την είσοδο της Αφροδίτης σε αυτό αρχίζουν να δημιουργούνται πιο ευοίωνες προοπτικές. Αυτές θα αφορούν περισσότερο στα οικονομικά και τα αισθηματικά σας

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 

 

Ο ρευστός, κουραστικός και έντονα υπαρξιακός Ιούλιος τείνει να σας αποχαιρετήσει και πιστεύω ότι μετά τις δύο εκλείψεις του και τα παρελκόμενα αυτών δεν θα σας λείψει. Με περισσότερη χαρά -γιατί θα τη δικαιολογεί- θα περιμένετε τον Αύγουστο. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα, έως και το Σάββατο 27, που θα χρειαστεί να είστε πιο οργανωμένοι και προσεκτικοί σε μια σειρά ζητημάτων, θεμάτων και τομέων. Οικονομικά, περιουσιακά, αισθηματικά. Από τις 28 και ύστερα μπαίνετε σε μια βοηθητική ουδετερότητα χωρίς αναταράξεις. Προσεκτικοί όμως έως 11 Αυγούστου σε συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, γραπτά, ΜΜΕ και μεταφορές, μετακομίσεις και παιδιά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 

 

Ο Ιούλιος από τις 2 και μετά σας κρατάει σε εγρήγορση μην επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε. Ορισμένοι από σας από αυτήν την ημερομηνία έως και τα μέσα περίπου του Αυγούστου διανύετε μια κάπως ιδιαίτερη περίοδο. Εργασία, σπουδές, μια αλλαγή στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας, ίσως και μια αλλαγή χώρου στην κατοικία ή την εργασία και βέβαια η δυσκολία της προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Αυτή η εβδομάδα έως τις 27 επιτρέπει να χειριστείτε κάπως καλύτερα τα οικονομικά,τα διάφορα συμφέροντά σας αλλά και τις σχέσεις σας. Αν ο γάμος ή η σχέση σας βρίσκονται σε ευάλωτη φάση, θα είναι πιο δύσκολο να γεφυρώσετε την απόσταση από τις 28 και μετά.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

 

 

Ο Ιούλιος βαδίζει προς το τέλος του και απ’ ό,τι φαίνεται φροντίζει για την υστεροφημία του και θέλει να σας αφήσει με κάποιες καλές εντυπώσεις. Ιδιαίτερα έως και το Σάββατο τυπικά, αλλά ουσιαστικά έως και την Παρασκευή. Αξίζει λοιπόν τον κόπο να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο στο να κλείσετε πάσης φύσεως εκκρεμότητες όσο και στο να κάνετε κάποια βήματα προόδου. Οικονομικά, περιουσιακά, πάσης φύσεως συμφέροντα, αλλά και σχέσεις βρίσκονται σε πιο ευνοϊκή στιγμή. Όσον αφορά συμφωνίες, συμβόλαια, μετακομίσεις, ταξίδια, ΜΜΕ, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως και ό,τι αφορά στο παιδί απαιτείται μια κάποια προσοχή. Σίγουρα όμως όχι αποτροπή στα θέματα αυτά.

 

 

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

 

ΚΡΙΟΣ: Από Δευτέρα απόγευμα  έως και Τετάρτη, Σάββατο

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κυριακή, Πέμπτη, Παρασκευή

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από Δευτέρα απόγευμα  έως και Τετάρτη, Σάββατο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κυριακή Πέμπτη, Παρασκευή

ΛΕΩΝ: Από Δευτέρα απόγευμα  έως και Τετάρτη, Σάββατο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πέμπτη, Παρασκευή

ΖΥΓΟΣ: Σάββατο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή, Δευτέρα έως το απόγευμα

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από Δευτέρα απόγευμα  έως και Τετάρτη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή έως Δευτέρα μεσημέρι,  Πέμπτη, Παρασκευή

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από Δευτέρα έως και Τετάρτη,  Σάββατο

ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή έως και Δευτέρα,  Πέμπτη, Παρασκευή  

 

 

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

 

 

ΚΡΙΟΣ: – ΤΑΥΡΟΣ: – ΔΙΔΥΜΟΙ: Κυριακή έως απόγευμα Δευτέρας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από Δευτέρα έως και Τετάρτη

ΛΕΩΝ: Πέμπτη, Παρασκευή

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή έως απόγευμα Δευτέρας,  Σάββατο  

ΖΥΓΟΣ: Από Δευτέρα έως και Τετάρτη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πέμπτη, Παρασκευή

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από Κυριακή έως Δευτέρα απόγευμα, Σάββατο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι  έως και Τετάρτη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πέμπτη, Παρασκευή

ΙΧΘΥΕΣ: Σάββατο

 

ethnos.gr