Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί του μοιραίου ελικοπτέρου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών της Καλιφόρνια για το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Κόμπε Μπράιαντ, τη 13χρονη κόρη του Τζιάνα και τους άλλους επτά επιβαίνοντες που ήταν στο μοιραίο ελικόπτερο.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ταυτοποιήθηκαν ήδη και οι εννιά νεκροί του ελικοπτέρου που συνετρίβη στο Καλαμπάσας της Νότιας Καλιφόρνια.

 

Αναλυτικά πρόκειται για τον Κόμπε Μπράιαντ, την 13χρονη κόρη του Τζίτζι Μπράιαντ, τον προπονητή μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, την σύζυγό του Κέρι, την κόρη του, Αλίσα Αλτομπέλι, την προπονήτρια της Τζίτζι, Κριστίνα Μάσιερ, την συμπαίκτρια της Τζίτζι, Πέιτον Τσέστερ και την μητέρα της Πέιτον, Σάρα Τσέστερ. Το όνομα του πιλότου είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς, Αρα Ζομπαγιάν.

 

Ηχητικό ντοκουμέντο της επικοινωνίας του πιλότου του ελικοπτέρου με τον πύργο ελέγχου και τη σιωπή από τον ασύρματο του τελευταίου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το VASAviation.

 

Στο ηχητικό ακούγεται η συνομιλία του πιλότου με τους ελεγκτές κυκλοφορίας και οι οδηγίες που δίνονται κατά τη διάρκεια της πτήσης. Στο τέλος του ντοκουμέντου ακούγεται ο ελεγκτής να λέει στον πιλότο: «Είσαι πολύ χαμηλά» και να ακολουθεί σιγή.

 

Πηγή που επικαλείται το ESPN ανέφερε ότι το ελικόπτερο επιχειρούσε μια ανοδική στροφή αριστερά στα 2.400 πόδια υψόμετρο όταν «βούτηξε» στο έδαφος.

 

Λίγα λεπτά πριν, σύμφωνα με την ίδια πηγή επικοινώνησε με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας για να τους ενημερώσει ότι είχε αρχίσει την άνοδο «για να περάσω πάνω από το στρώμα με τα σύννεφα».

 

Η είδηση του θανάτου του θρύλου του NBA, Κόμπε Μπράιαντ (Kobe Bryant)στις 26 Ιανουαρίου προκάλεσε σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό που θρηνεί για την τραγική απώλεια.

 

 

 

news247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ