Θανάσης Μουζάκης: Αιχμές κατά αντιδημάρχου για δωρεές σε κοινή θέα

Σαφείς αιχμές κατά Αντιδημάρχου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, άφησε ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου, Θανάσης Μουζάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Μουζάκης, κατηγόρησε τον Αντιδήμαρχο, χωρίς όμως να τον κατονομάζει. ότι προέβη σε δωρεά στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λουτρακίου "υπό τη λάμψη του φωτός του φωτογραφικού φακού και όχι αθόρυβα και ταπεινά όπως θα έπρεπε", σύμφωνα με τον ίδιο.

 

"Όταν μια πράξη σαν και αυτή συνοδεύεται από φωτογραφίες και δημόσια προβολή, δυστυχώς ακυρώνει την ουσία της πράξης και την επικυρώνει ως προσωπική του προβολή", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι "αυτά γίνονται αθόρυβα και χωρίς φανφάρες αλλιώς είναι εύκολο να θεωρήσει κανείς ότι γίνονται για λόγους αυτοπροβολής και διαφήμισης και όχι για την ουσία του θέματος. Άλλωστε πόσοι και πόσοι ευεργέτες ανά τον κόσμο ευεργετούν, αλλά και πόσοι άγνωστοι βοηθούν απο το υστέρημά τους χωρίς δημοσιότητα".

 

Δείτε ολόκληρο το σχόλιο του Γραμματέα του Δ.Σ. Λουτρακίου, Θανάση Μουζάκη:

 

Η ΥΠΟΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ.....
'ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ,
Μου έκανε εντύπωση και το θέτω ως παρατήρηση στη τοπική κοινωνία, αλλά παράλληλα μου δημιούργησε και σκέψεις μια κίνηση της Διεύθυνσης τοπικής επιχείρησης όπου έκανε μια δωρεά στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

 

Να διευκρινίσω δε, ότι σε καμιά περίπτωση δε διαφωνώ με την πράξη αυτή αντιθέτως την επικροτώ, όπως και ότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα τόσο με τον ιδιοκτήτη όσο και με τους εργαζόμενους της επιχείρησης. 

 

Όμως όταν ο ιδιοκτήτης είναι Αντιδήμαρχος του Δήμου μας και η πράξη αυτή, συνοδεύεται από φωτογραφίες και δημόσια προβολή, δυστυχώς ακυρώνει την ουσία της πράξης και την επικυρώνει ως προσωπική του προβολή!!!!!

 

Και αυτό γιατί ζητήματα ευαίσθητα και ανθρώπινα τα οποία επιδέχονται φιλανθρωπικές δραστηριότητες είναι τόσο λεπτά στη διαχείριση τους, ώστε αν γίνονται με απώτερο σκοπό την προσωπική προβολή ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ.

 

Αυτά γίνονται αθόρυβα και χωρίς φανφάρες αλλιώς είναι εύκολο να θεωρήσει κανείς ότι γίνονται για λόγους αυτοπροβολής και διαφήμισης και όχι για την ουσία του θέματος. Άλλωστε πόσοι και πόσοι ευεργέτες ανά το κόσμο ευεργετούν, αλλά και πόσοι άγνωστοι βοηθούν απο το υστέρημά τους χωρίς δημοσιότητα...

 

Τέλος τέτοιου είδους ευαίσθητα ζητήματα απαιτούν περισσότερη σοβαρότητα ειδικά αν ασχολείσαι με τα κοινά και λιγότερη έπαρση...

 

Και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.....
ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΞΤΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ!!!!!!