Θανάσης Μουζάκης «Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του»

Σε έντονο ύφος απάντησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θανάσης Μουζάκης στον κ. Γιάννη Γκίκα Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σχίνου ο οποίος στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31ης Οκτωβρίου είπε: "Λογοθέτης και Γκίκας δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε γιατί δεν έκαναν τίποτα" αναφερόμενος στον Σχίνο. 

 

Όλα ξεκίνησαν με τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Πρόεδρος του Οικισμού της Μαυρολίμνης κ. Παναγιώτης Ζωγράφος στο Loutraki365.gr, στην οποία αποκάλυπτε ότι ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πισίων, Γιάννης Γκίκας, του είπε "Αν θες να φτιάξεις το δρόμο για το σπίτι σου, να πας στο φίλο σου το Λογοθέτη να σου το φτιάξει.". Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23ης Οκτωβρίου ο κ. Θανάσης Μουζάκης είχε ζητήσει την παραίτηση του Γιάννη Γκίκα.   {Καταγγελία: "Αν θες να φτιάξεις το δρόμο να πας στο φίλο σου το Λογοθέτη" (video) /  Θανάσης Μουζάκης: "Να παραιτηθεί τώρα ο κύριος Γιάννης Γκίκας" (video)}

 

Απαντώντας στον κ. Γκίκα ο κ. Μουζάκης αναρωτήθηκε: «Δεν έχουν το δικαίωμα οι δημοτικοί σύμβουλοι να σας κάνουν κριτική κύριε Πρόεδρε; Κι επειδή αυτό δείχνει έναν αυταρχισμό, ο αυταρχισμός αυτός είναι συνυφασμένος με τον τρόπο που αντιμετωπίσατε την κατάσταση εκεί κάτω... Δεν βγήκατε να διαψεύσεται αυτό που είπατε, άρα το υιοθετείται...»

 

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην απουσία έργου από την πλευρά του κυρίου Γκίκα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του»

 

Ο κ. Μουζάκης ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφερόμενος στο επίκαιρο θέμα της φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών σε ξενοδοχείο των Αγίων Θεοδώρων.

 

Δείτε το video: