Θρήνος στην Κορινθία: "Έφυγε" ο Γιάννης Λαρσινός

Βαριά θλίψη στον επιχειρηματικό και όχι μόνο κόσμο της Κορινθίας, καθώς όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγη ώρα ο γνωστός επιχειρηματίας της Κορινθίας, Γιάννης Λαρσινός, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών.

 

Ο Γιάννης Λαρσινός, αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια πρόβλημα με το στομάχι του και αυτό τον καιρό βρισκόταν στην Ελβετία για να ξεκουραστεί από τις συνεχείς επισκέψεις στα Νοσοκομεία.

 

Οι ακριβείς λόγοι του θανάτου του, παραμένουν άγνωστοι.

 

Ο Γιάννης Λαρσινός, ήταν από τους πιο αγαπητούς επιχειρηματίες της Κορινθίας και πάντα πρωτοπόρος, καθώς η εταιρία που κληρονόμησε από τον αείμνηστο πατέρα του Ηλία κουβαλάει ιστορία πάνω από μισό αιώνα και σήμερα είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση λατομείων και έτοιμου σκυροδέματος στη χώρα μας, «στρώνοντας» μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της Ελλάδας.

 

Η εταιρεία "Λαρσινός", ανέλαβε έργα όπως το τραμ της Αθήνας, το στάδιο Τάε Κβον Ντο και αρκετά ακόμη. Στα χρόνια που ακολουθούν εξαγόρασε αρκετά λατομεία ανά την Ελλάδα και άνοιξε κι άλλα εργοστάσια, ανεβαίνοντας έτσι στην πρώτη θέση στην αγορά της. Από τα 17 άτομα προσωπικό το 1977, σήμερα έχει φτάσει να απασχολεί περισσότερα από 180.