Τι έκανε ο ΑΟΛ στο τελευταίο του παιχνίδι στη Γ Εθνική;

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, είχε όμως καλό ρυθμό καθώς οι ομάδες κατέβαλαν τις προσπάθειες που χρειάζονταν για την νίκη.

 

«Αντίο» με νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής είπε ο Διαγόρας ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Κορινθία και την έδρα του Λουτρακίου πετυχαίνοντας παράλληλα την τρίτη του νίκη μακριά από το νησί. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς και μόλις στο 5΄ άνοιξε το σκορ, χάρη σε τέρμα του Γιόνδη.

 

Ο «γηραιός» μετά το γρήγορο γκολ που πέτυχε και απαλλαγμένος από το όποιο πιθανό άγχος κατάφερε στο 36΄ να ζευγαρώσει τα τέρματα του με γκολ του Σερτζίνιο.Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν πλήρως στο παιχνίδι και στο φινάλε του πρώτους μέρους εχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Αγγελούδη να κάνουν το 0-3, το σουτ του όμως αντί για τα δίχτυα του Κιούλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να παραμείνει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

 

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εξέλιξη, η οποία ήταν ευνοϊκή για τους Ροδίτες ως προς την διαχείριση του υπέρ τους σκορ, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό του αγώνα.

 

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Γιάννης Νούλας – Σωκράτης Πέτρου): Κιούλος (62΄Παπαφίλης), Παπάς, Τσομπαρτζίδης, Τσώκος, Στασινόπουλος Δ. (46΄ Τσάκας), Στασινόπουλος Λ. Σιώκος, Σαλοδημήτρης (46΄Γεωργίου), Βοιδίλας, Γκιζαριώτης, Γεωργούλιας (75΄Μποντούρι).

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Μπαμπανιώτης, Γεωργίου, Μήτκας, Προβατίδης, Βελέτης, Πέεφ (74΄Μεντής), Σερτζίνιο (46΄ Κιοσέογλου), Μπακάλης, Βελλίνης (83΄Ζέλεφ), Αγγελούδης (61΄Τσαγκάρης, Γιόνδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ