Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκρός ο 22χρονος που αγνοούταν έπειτα από βουτιά σε καταρράκτη

Με το χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εντοπισμού ενός 22χρονου που ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής στο Πολυλίμνιο, στη Μεσσηνία.

 

Ο 22χρονος, αλβανικής καταγωγής, είχε πάει μαζί με έναν φίλο του στη λίμνη που είναι στην περιοχή και αποφάσισε να μπει να κολυμπήσει. Ο φίλος του ειδοποίησε τις αρχές, ότι ο 22χρονος βούτηξε στο νερό και για αρκετή ώρα δεν είχε βγει στην επιφάνεια, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και άνδρες της από τους Γαργαλιανούς και την Καλαμάτα έφθασαν στο σημείο. Μάλιστα κρίθηκε αναγκαίο να κληθεί και η ΕΜΑΚ που συμμετείχε με δύτες, ενώ συμμετείχαν και οι εθελοντές της ΓΑΙΑ.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε όταν το σώμα του 22χρονου που είχε έρθει από τη Σπάρτη εντοπίστηκε σφηνωμένο στο βυθό μια λίμνης και ανασύρθηκε λίγο μετά τις 12 το βράδυ.

Να σημειωθεί ότι μέχρι να φτάσει το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ άνδρες της Πυροσβεστικής είχαν προετοιμάσει το χώρο με προβολείς ώστε να είναι εφικτός ο εντοπισμός αφού είχε πέσει το απόλυτο σκοτάδι στην περιοχή.

 

 

tharrosnews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ