Βαριές εκφράσεις και χειρονομίες στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου (video)

Βαριές εκφράσεις, χειρονομίες και υψηλοί τόνοι ανάμεσα σε δύο συμβούλους της συμπολίτευσης, έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου στο Λουτράκι.

 

Με αφορμή τη συζήτηση που ξεκίνησε στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με το αν πρέπει να διεξαχθεί ή όχι μια συνεδρίαση αποκλειστικά για το θέμα των τσουχτρών και το αν σε αυτή "πρέπει" να παρευρίσκονται δημοσιογράφοι ή να διεξαχθεί "κεκλεισμένων των θυρών", ξέσπασε κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργο Ρουμελιώτη και το δημοτικό Σύμβουλο Μιχάλη (Μάικ) Θυμή.

 

Την ώρα που είχε το λόγο ο Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Παύλος Παύλου προσπάθησε να τον διακόψει για να του εξηγήσει ότι δεν είναι σε γνώση των δημοτικών συμβούλων οι ενέργειες που έχουν γίνει από τη Δημοτική Αρχή για το συγκεκριμένο θέμα. Στη συνέχεια και ο Μιχάλης (Μάικ) Θυμής, απευθύνθηκε προς το Γιώργο Ρουμελιώτη και του είπε "Εσύ είσαι σε άλλο κόσμο; Έπρεπε ρε να ήσουν μπροστάρης σε αυτά". Ο Γιώργος Ρουμελιώτης αντέδρασε, έκανε με χαρακτηριστική χειρονομία που επαναλήφθηκε 3 φορές "ράψτο" στον Μιχάλη Θυμή, ενώ στη συνέχεια του είπε "Ρε; Σε ποιόν μιλάς;" για να πάρει την απάντηση "Σε σένα. Μην το παίζεις τρελίτσα".

 

Δείτε όσα διαδραματίστηκαν: