Βάζει ψηλά τον πήχη ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αγ. Θεοδώρων

O Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων , δια μέσου του Προέδρου του κ. Νικόλαου Θεοδοσάκη , εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα της διήμερης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου , Νοτιοδυτικής Ελλάδος , Ζακύνθου , Κεφαλληνίας και Ιθάκης , που προέκυψαν , επί της αναφοράς και συζήτησης επί των θεμάτων – προτάσων που έθεσε ο Σύλλογος δια μέσω του Πρόδρου του κ. Νκόλαου Θεοδοσάκη κατα την διάρκεια της διήμερης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019 .

 

Οι προτάσεις του Συλλόγου αφορούσαν α) την ανάπτυξη την πόλη των Αγίων Θεοδώρων και β) την δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για την παράλληλη ανάπτυξη του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας στην πόλη .

 

Η μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου , είναι οτι όλες οι προτάσεις που κατάθεσε πρός συζήτηση εγκρίθηκαν με πλήρη ομοφωνία απο το Διοκητικό Συμβουλιο της Ομοσπονδίας την Κυριακή 29.9.2019 και αποφασίστηκε η έκδοση σχετικού ψηφίσματος επι των προτάσεων .

 

Στις 4.10.2019 εκδόθηκε το ψήφισμα της Ομοσπονδίας το οποίο ικανοποεί πλήρως τον Εμπορικό & Επαγγελματικό Σύλλογο Αγίων Θεοδώρων , μιας και οι προτάσεις – τα αιτήματα του , έγιναν και αιτήματα της Ομοσπονδίας που ανήκει σαν Σύλλογος και φέρουν στο εξής την ειδική βαρύτητα και το αυξημένο κύρος της σφραγίδας και της υπογραφής της Ομοσπονδίας !

 

Την ίδια μέρα το ψηφισμα της Ομοσπονδίας κοινοποιήθηκε σε όλες τις αρμόδιες διοικητικές αρχές όπως αναφέρονται σε αυτό και στον Σύλλογο .

 

Ο διπλός στόχος ο οποίος είχε θέσει ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων κ. Νικόλαος Θεοδοσάκης , όπως είχε αναφερει σε δηλώσεις του σε μέσα μαζικής ενημέρωσης πρίν την ημερομηνία συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αλλά και την ημέρα έναρξης των εργασίων της

 

1. για την προσκόμιση οφέλους θετικής δημοσιότητας και προβολής της πόλης των Αγίων Θεοδώρων , απ’ την φιλοξενία σε αυτή , ενός βαρυσήμαντου γεγονότος Περιφερειακής εμβέλειας το οποίο επιδρά θετικά στον τουριστικό χαρακτήρα -προσανατολισμό της πόλης και

 

2. Την ανάδειξη, την δημοσιότητα , την ευρεία προβολή , την ενημέρωση των Διοικητικών αρχών και φορέων , των θεμάτων και των αιτημάτων του Συλλόγου , για την ανάπτυξη της πόλης και την ανάπτυξη του εμπορίου & επιχειρηματικότητας στην πόλη εχει επιτευχθεί .

 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων , κατα την έναρξη των εργασιών της διήμερης συνεδρίασης του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας αφού πρώτα καλωσόρισε την Ομοσπονδία και τα μέλη του Δ.Σ.της στην » Κορινθιακή γή » και την γή «της αρχαίας Κρομμυώνας» (Η αρχαία ονομασία της πόλης των αγίων Θεοδώρων ) ,στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας , για την τιμητική επιλογή της πόλης των Αγίων Θεοδώρων απο τον Νομό Κορίνθου , για την φιλοξενία στον Νομό και τη πολη της διήμερης συνεδρίασης του .

 

Επιπλέον κατά τον σύντομο χαιρετισμό του στην έναρξη των εργασίων συνεδρίασης του Δ.Σ. ευχαρίστησε τις διοικητικές αρχές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση να παραστούν κατα την έναρξη της συνεδρίασης το Σάββατο 28.9.2019 – καθώς και τα μέλη του Συλλόγου που έκαναν διάφορες χορηγίες προς τον Σύλλογο , για την επιτυχή φιλοξενία αυτού του βαρυσήμαντου γεγονότος περιφερειακού χαρακτήρα για πρώτη φορά στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων και για πρώτη φορά στην δεκαετή ιστορία του Συλλόγου .