Βίντεο που κόβει την ανάσα: 3χρονος πέφτει από τον έκτο και σώζεται χάρη σε μία κουβέρτα

Ένα αγοράκι 3 ετών παραλίγο να χάσει τη ζωή του, πέφτοντας από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην Κίνα. Σώθηκε από περαστικούς, οι οποίοι τον έπιασαν με μία κουβέρτα, αναφέρει το CNNi, επικαλούμενο πληροφορίες του τοπικού μέσου CCTV.

 

 

Βίντεο από το περιστατικό δείχνει το παιδί να κρέμεται από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας. Προσπαθεί να σκαρφαλώσει για να σωθεί, αλλά τα πόδια του γλιστρούν και αιωρείται στο κενό.

 

 

Περαστικοί βλέπουν το παιδί και ξεκινούν να φωνάζουν, τρομαγμένοι. Στο σημείο συγκεντρώνεται πλήθος και τότε κάποιος φέρνει μία κουβέρτα.

 

 

«Είδα πάνω και είδα το μικρό παιδί να κρέμεται. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βρω κάτι να τον πιάσω. Σκέφτηκα να τρέξω και να τον πιάσω με γυμνά χέρια, αλλά δεν θα τα κατάφερνα», σημείωσε η Zhu Yanhui, η οποία εργάζεται στην περιοχή.

 

 

«Κρατήσαμε την κουβέρτα μαζί με άλλους, ενώ προσέχαμε και το παιδί. Έβλεπα την κουβέρτα και αναρωτιόμουν αν μπορούσαμε να τον πιάσουμε με ασφάλεια. Η μόνη μου σκέψη ήταν να είναι ασφαλής», συμπλήρωσε.

 

 

Το παιδί έπεσε και ευτυχώς, οι περαστικοί το έσωσαν.

 

 

«Ήμουν στο σημείο εκείνη τη στιγμή και βοήθησα με την κουβέρτα. Δέκα δευτερόλεπτα αργότερα, το αγόρι έπεσε. Έγιναν όλο τόσο γρήγορα», είπε ένας άλλο μάρτυρας.

 

 

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κανέναν τραυματισμό.

 

 

 

cnn.gr