Υποψήφια για τα βραβεία Εκπαιδευτικής Καινοτομίας τα κοινωνικά φροντιστήρια Κορίνθου

Ο Σύλλογος "Οι Φίλοι των Κοινωνικών Φροντιστηρίων του Δήμου Κορινθίων" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι χάριν των προσπαθειών του, τα Κοινωνικά Φροντιστήρια του Δήμου Κορινθίων είναι υποψήφια για τα Educational Leaders Awards (Βραβεία Εκπαιδευτικής Καινοτομίας) 2020, στην ενότητα Εξωστρέφεια και Συνεργασία και την κατηγορία: Πολιτική Οικονομικής Στήριξης Μαθητών (Πρωτοβουλία που έχει αποδεδειγμένα συμβάλει στην αύξηση του αριθμού των μη προνομιούχων διδασκόμενων, και ειδικότερα εκείνων από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, ατόμων με αναπηρία ή μελών μειονοτήτων.)

 

Τα Education Leaders Awards διοργανώνονται για 5η συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό να αποτελέσουν ένα πανόραμα, το οποίο περιλαμβάνει όλο το φάσμα δράσεων που ξεχωρίζουν και που δημιουργούνται από την εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας μας, σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα και σε κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης. Στα Education Leaders Awards συμμετέχουν και παρουσιάζονται εκπαιδευτικές δράσεις, που αξιολογούνται και επιβραβεύονται από την Κριτική Επιτροπή, την οποία συνθέτουν εκπαιδευτικοί, εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων.

 

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Education Leaders Awards είναι η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, π. Επίτροπος Ε.Ε. και π. Υπουργός.

 

 

ekorinthos.gr