Απίστευτο! Υπάρχει κρυφός κωδικός που αποκαλύπτει αν το ΣΚΡΑΤΣ σας κερδίζει!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλοι θα ήθελαν να μπορούσαν να μπουν σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ και να ανακαλύψουν σε χρόνο «dt» το «μαγικό» εκείνο λαχνό που θα τους φέρει τα κέρδη που ονειρεύονται!

 

 

Όταν, λοιπόν, ένας τίτλος όπως ο παραπάνω κάνει την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο, το σίγουρο είναι ότι προκαλεί αίσθηση. Είναι αλήθεια, όμως, πως υπάρχει ένα barcode που μπορεί να αποκαλύψει σε κάποιον αν το ΣΚΡΑΤΣ του κερδίζει; Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Άραγε, ποιοι γνωρίζουν για την ύπαρξη του κρυφού κωδικού;

 

 

Προτού σπεύσετε να μεταβείτε στο κοντινότερο πρακτορείο για να… αρπάξετε όσα ΣΚΡΑΤΣ μπορείτε, καλό είναι να μάθετε πως οι εν λόγω πληροφορίες ΔΕΝ έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει στο μέλλον ένας τέτοιος κρυφός κωδικός, ενώ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να προβλέψει αν ένα ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει, με βάση τον κωδικό που υπάρχει πάνω από το barcode, στην πίσω όψη του!

 

 

 

Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το ΣΚΡΑΤΣ σας κερδίζει

Ο μόνος τρόπος για να είστε σίγουροι πως το ΣΚΡΑΤΣ που αγοράσετε κερδίζει, είναι να… παίξετε και να είστε προσεκτικοί! Ξεκινήστε διαβάζοντας προσεκτικά τους κανόνες που είναι τυπωμένοι στο μπροστινό μέρος του λαχείου - και υποδεικνύουν με ποιους τρόπους κερδίζει. Αφού ολοκληρώσετε το πρώτο αυτό βήμα, ζητείστε από τον λιανοπωλητή να ελέγξει το λαχείο μέσω της ειδικής μηχανής του. Στην περίπτωση, βέβαια, που διαθέτετε smartphone ή tablet, μπορείτε να κάνετε έλεγχο μέσω της εφαρμογής OPAPP και τέλος, μην ξεχάσετε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά μηχανήματα ελέγχου κερδών στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

 

 

Η σημασία της έγκυρης ενημέρωσης

Ψευδείς πληροφορίες όπως αυτή που κάνει λόγο για την ύπαρξη «κρυφού κωδικού» στο ΣΚΡΑΤΣ μπορούν εύκολα να κάνουν τον γύρο των social media και να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι σημαντικό να έχουμε πάντα πρόσβαση σε έγκυρες πηγές ενημέρωσηςκαι να φροντίζουμε ώστε να μη συμβάλλουμε στη διάδοση ψευδών ειδήσεων, των γνωστών σε όλους μας σήμερα fake news!

 

 

Σε αυτή τη βάση, ο ΟΠΑΠ δημιούργησε τον ιστότοπο mathetonopap.gr, με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για τα παιχνίδια και τους κανόνες τους. Ένα «κλικ» αρκεί για να ξέρουμε τι ισχύει για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και κυρίως, για να αντιληφθούμε ότι δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα όλα όσα βλέπουμε και διαβάζουμε στο Διαδίκτυο.

 

 

newsbomb.gr