Αποκάλυψη: Πέπλο μυστηρίου γύρω από το τροχαίο ατύχημα του Σαββάτου στα Εξαμίλια!

Πέπλο μυστηρίου “τυλίγει” το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (5/5/2018) στην επαρχιακή οδό Κορίνθου-Εξαμιλίων, με την εμπλοκή τριών οχημάτων, τα δυο εκ των οποίων ντελαπάρισαν, ενώ το ένα μάλιστα, απογειώθηκε (!) κατά την αναστροφή γύρω από τον νοητό άξονά του!..

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές και επιβεβαιωμένες αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365, στο όλο ατύχημα «υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες που προβληματίζουν τους Αστυνομικούς» και αυτός πρέπει να είναι ο λόγος για τον οποίο, ο ένας από τους επιβάτες των εμπλεκομένων οχημάτων, ο οποίος και χειρουργήθηκε, συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Κορίνθου!

 

Αυτό σημαίνει πως είτε από στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία προκύπτει σοβαρή κατηγορία σε βάρος του, είτε εκκρεμεί μήνυση σε βάρος του, είτε υπάρχει κάποια άλλη εκκρεμότητα με την Ελληνική Δικαιοσύνη.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365, ο φρουρούμενος χειρουργημένος τραυματίας είναι πιθανόν να έχει «πολύ στενή συγγενική σχέση με μια από τους επιβάτες των δυο άλλων εμπλεκομένων οχημάτων στο ίδιο τροχαίο ατύχημα», όπως αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του τραυματία… Η γυναίκα αυτή μάλιστα, μεταφέρθηκε επίσης, στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά διαπιστώθηκε πως τα τραύματά της ήταν επιπόλαια και αποχώρησε από το Νοσοκομείο Κορίνθου.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, ενώ το όχημα του φρουρούμενου νοσηλευόμενου ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα συγκρουόμενο στην πίσω πλευρά του ενός από τα οχήματα που ενεπλάκησαν πλαγιομετωπικά (…).

 

Και το ερώτημα του… ενός εκατομμυρίου ευρώ είναι αν αληθεύει η αποκλειστική πληροφορία του loutraki365, ότι «στο όχημα αυτό επέβαινε η… πολύ στενή συγγενής του φρουρούμενου»!.. Όπως επίσης, η πληροφορία ότι «ο φρουρούμενος γνώριζε ότι στο όχημα αυτό επέβαινε η πολύ αγαπημένη στενή συγγενής του».

 

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ συνεχίζεται και για όποιες επόμενες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, με πιθανές “πικάντικες” λεπτομέρειες θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση…