Αποκλειστικό: Μια καινούρια πολιτική κίνηση στο Λουτράκι

40 ημέρες απομένουν μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές και στον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων υπάρχει έντονη κινητοποίηση μεταξύ ατόμων που ενδιαφέρονται για το δήμο και το μέλλον του.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutraki365.gr μια νέα ανεξάρτητη κίνηση πολιτών είναι προ των πυλών. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το όνομα και τα μέλη της που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών για το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας.

 

 

Η ομάδα αυτή απαρτίζεται από επιχειρηματίες, επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης και της φιλοξενίας και σκοπός της είναι να πράξει το αυτονόητο. Να βελτιώσει την καθημερινότητα και να προτείνει ιδέες για την επιχειρηματικότητα στην περιοχή, κάτι που τόσο έχει εκλείψει.

 

 

Οι επαγγελματίες που συμμετέχουν στην νέα αυτή ανεξάρτητη κίνηση είναι από το Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας. Άνθρωποι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και συγχρόνως άνθρωποι με διάθεση να πάρουν πρωτοβουλίες και να βοηθήσουν στην αντιμετώπισή τους.