Αποκλειστικό: Οδηγός του Άκη Τσοχατζόπουλου ο φονιάς της Περαχώρας!

Οδηγός του παρ’ ολίγον πρωθυπουργού της Ελλάδας, Άκη Τσοχατζόπουλου, ήταν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365, ο 82χρονος Θεοδόσης Χαβδούλας, ο οποίος χθες, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου 2018, δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια τον 87χρονο γείτονά του, Στάθη Λαλαδάκη.

 

Των Γιάννη Κ. Ηλιάδη – Αλέξανδρου Κανδρή

 

Σύμφωνα με διασταυρωμένες μαρτυρίες ανθρώπων από την Περαχώρα, γειτόνων γνωστών και φίλων, πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως ήρεμο άνθρωπο και χαρακτήρα, ο οποίος σε μια και μόνη στιγμή και σε αυτή την προχωρημένη ηλικία των 82 ετών, έγινε φονιάς! Έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τον επί χρόνια γείτονά του κηλιδώνοντας, με μια και μόνη πράξη, την άψογη εικόνα που είχαν διαμορφώσει και μεταδίδουν όσοι τον γνώρισαν και τον συναναστρέφονταν τα τελευταία 15-20 χρόνια που διαμένει με την 70χρονη πλέον, σύζυγό του Μαρία, στην κλειστή κοινωνία της Περαχώρας.

 

 

«Άνθρωπος ήρεμος… Φιλήσυχος… Μιλά ήρεμα και σιγά, τόσο, ώστε μερικές φορές ακόμη και ο συνομιλητής του στο καφενείο, μπορεί να μην τον άκουγε… Τραγικό!», τόνισε στο loutraki365, συγχωριανός του Θεοδόση Χαβδούλα, μετά από το τραγικό συμβάν… «Δεν μπορεί να πάει ο νους κανενός, ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Τρομερό! Δεν το πιστεύω…», συμπληρώνει ο ίδιος, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

 

Στις 4:00 το απόγευμα της 15ης Αυγούστου 2018, ο Θεοδόσης Χαβδούλας, είχε ήδη ξαπλώσει να ξεκουραστεί, μαζί με τη σύζυγό του. Γι’ ακόμη μια φορά, ο γείτονάς του, ο Στάθης, τον ενοχλούσε. Χτυπούσε και τον ενοχλούσε… Η σύζυγος του θύματος, η Μαργαρίτα ήταν στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Αντιμετωπίζει με θάρρος, την απειλή για τη ζωή της από την επάρατο νόσο… Αυτό το πρόβλημα της υγείας της συζύγου του, είναι που είχε “ρίξει” τον τελευταίο καιρό τον 87χρονο Στάθη Λαλαδάκη… «Εντάξει, είχε τα χρόνια του, αλλά τελευταία είχε “γεράσει απότομα”. Το μαράζι για τη γυναίκα του τον έτρωγε, πιστεύω εγώ…» αποκαλύπτει συντοπίτης του θύματος.

 

Κατά τις 5:30 το απόγευμα της 15ης Αυγούστου 2018, ο ανιψιός του 87χρονου θύματος, επιστρέφοντας από το Νοσοκομείο Κορίνθου και τη θεία του, έφθασε στο σπίτι για να μεταφέρει στη νοσηλευόμενη 75χρονη γυναίκα, κάποια πράγματα που χρειαζόταν. Μπαίνοντας στο σπίτι του θείου του, αντικρίζει τον 82χρονο γείτονα να κάθεται με το κεφάλι μέσα στα χέρια του. «Κάνε ό,τι θέλεις. Σκότωσέ με… Τον σκότωσα», του λέει ο 82χρονος Θεοδόσης και γυρίζει τα μάτια του και πάλι στο άψυχο κορμί του 87χρονου. Καθόταν εκεί, επί 1,5 περίπου, ώρα, μετά από το φονικό και προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει…

 

 

Ο ανιψιός του θύματος κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και το περιπολικό δεν άργησε να φθάσει στην Περαχώρα. Ο συντετριμμένος από τη φρικτή πράξη του δολοφόνος, μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και ομολόγησε αμέσως στους Αστυνομικούς. «Τι έκανα; Κατέστρεψα τα παιδιά μου», θεωρώντας προφανώς ότι αμαύρωσε τη φήμη των παιδιών του με τη φριχτή του πράξη. «Δεν το ήθελα, δεν ξέρω πώς έγινε», φέρεται να έλεγε συνεχώς είτε μονολογώντας, είτε στους Αστυνομικούς… «Τι έκανα;..»!

 

Όλα όμως, είχαν γίνει. Το νήμα της ζωής για το 87χρονο θύμα είχε κοπεί. Δυο οικογένειες καταστράφηκαν, στη δύση της ζωής των δυο ζευγαριών. Το πένθος έχει βυθίσει στην άβυσσο τους συγγενείς του θύματος. Ο 87χρονος νεκρός από τα ίδια τα χέρια του γείτονά του και η γυναίκα του στο Νοσοκομείο να παλεύει για τη ζωή της, με τον χειρότερο εχθρό…

 

Από την άλλη, ένας 82χρονος φιλήσυχος άνθρωπος έγινε δολοφόνος… Η 75χρονη σύζυγός του, βλέποντας ότι έλειπε χθες το μεσημέρι, είχε βγει στους δρόμους να τον αναζητήσει. Περνούσε έξω από το σπίτι του γείτονά τους κι έψαχνε... Που να πάει το μυαλό αυτής της γυναίκας, ότι ο σύζυγός της καθόταν ήδη πάνω από το άψυχο σώμα του θύματός του. Τον είχε πνίξει με τα ίδια του τα χέρια… Το κακό είχε ήδη γίνει…