Αυτή είναι η συμφωνία Γκιώνη - Βλάχου!

Την εξωδικαστική "συμφωνία" του Δήμου, με την πλευρά του εργολάβου του Spa Γιώργου Βλάχου, ο οποίος προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας την αναγκαστική διαχείριση της Λουτράκι ΑΕ. γνωστοποίησε στο κοινό και στους Δημοτικούς Συμβούλους, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης.

 

Όπως εξήγησε, η συμφωνία έγινε παρουσία των Νομικών Συμβούλων και τελούσε υπό την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Η συμφωνία έχει ως εξής: "Θα εκχωρηθεί σταθερό ποσό και όχι μέρισμα που θα λαμβάνει η Ανώνυμη Εταιρεία που θα προκύψει από την μετατροπή της Κοινοπραξίας". Με λίγα λόγια, ο Γιώργος Γκιώνης, συμφώνησε να εκχωρηθεί ένα ποσοστό από το ποσό που θα συμφωνηθεί να λαμβάνει ο Δήμος από την Club Hotel Loutraki μόλις γίνει η μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Α.Ε.

 

Όπως ο ίδιος ο Δήμαρχος τόνισε "Αυτά συμφωνήθηκαν προκειμένου να δεχτεί ο κύριος Βλάχος να πάρει αναβολή στη Δίκη μέχρι τις 31 Μαρτίου (σ.σ. για την αναγκαστική διαχείριση της Λουτράκι ΑΕ)", ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, "Ο κύριος Βλάχος απαίτησε να βάλει και ο Δήμαρχος την υπογραφή του σε αυτή τη συμφωνία. Κανονικά το δικαστήριο ήταν μεταξύ της Αλέξανδρος Τεχνική και της Λουτράκι ΑΕ. Ο Δήμος δεν έχε καμία συνέπεια και οποιαδήποτε υπογραφή του Δημάρχου δεν σημαίνει και τίποτα".