Έφοδος της Επιθεώρησης Εργασίας στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου

Αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησε στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου, το πρωί της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τριμελές κλιμάκιο που αποτελούταν από δύο άνδρες και μία γυναίκα, μετέβη στο Υδροθεραπευτήριο για να ελέγξει το καθεστώς των συμβάσεων υπό το οποίο απασχολείται το προσωπικό αλλά και για να διαπιστώσει αν οι εργαζόμενοι έχουν πληρωθεί ή όχι τους οφειλόμενους μισθούς τους.

 

Στους εργαζόμενους, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι ίδιοι, οφείλονται μισθοί από τον Αύγουστο, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν βεβαιώθηκε κάποια παράβαση.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, έφτασε με αρκετή καθυστέρηση στο Υδροθεραπευτήριο, ενώ στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο της υποδιευθύντριας του Loutraki Thermal Spa, Κατερίνας Πέτρου, παρουσία της ίδιας, του διευθυντή, Νίκου Πετρίτση,  του Γιώργου Γκιώνη, του Τάσου Σακελλαρίου και της Μαρίας Πρωτοπαππά. Μάλιστα, η τελευταία, βρέθηκε στο Υδροθεραπευτήριο χωρίς να γνωρίζει ότι πριν από λίγη ώρα το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) είχε πραγματοποιήσει έλεγχο. Σύμφωνα με όσα η ίδια διαρρέει, η επίσκεψή της στο Spa, ήταν στο πλαίσιο ενημέρωσής της από τους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης, για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.