Έκτακτο-Νέα εξέλιξη: Αυτοσχέδιος μηχανισμός εξερράγη στο Κολωνάκι - Δυο οι τραυματίες

Έκρηξη σημειώθηκε στις 7:10 το πρωί της Πέμπτης (27 Δεκεμβρίου 2018), στο Κολωνάκι.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει, ως τώρα, γνωστά, η έκρηξη σημειώθηκε από μεταλλικό κουτί που είχε τοποθετηθεί προφανώς, από αγνώστους, έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στην οδό Σκουφά και το οποίο περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό.

 

Ο συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε λίγο μετά τις 7 το πρωί όταν ο νεωκόρος πήγε να ανοίξει τον ιερό ναό και εντόπισε ένα ύποπτο κουτί στο πεζοδρόμιο έξω από την εκκλησία και κάλεσε αμέσως, την Αστυνομία.

 

Στο σημείο έφτασε ένας Αστυνομικός από το Τμήμα Εξαρχείων, ο οποίος επεξεργάστηκε το κουτί πριν τελικώς σημειωθεί η έκρηξη.

 

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από μπουκάλια και ένα ρολόι.

 

Από την έκρηξη έχει τραυματιστεί ο Αστυνομικός που έφθασε πρώτος και ο οποίος έχει μεταφερθεί ήδη, στο 401, ενώ τραυματίας φέρεται να είναι και ο νεωκόρος της εκκλησίας του Αγίου Διονυσίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της Αστυνομίας.

 

Κάτοικος της περιοχής, ο οποίος μίλησε νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και ήταν αυτόπτης μάρτυρας, είπε ότι ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί ελαφρά.

 

Το loutraki365 παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώσει άμεσα με νεότερο δημοσίευμα, για κάθε αξιόλογη περαιτέρω πληροφορία.

 

Newsroomloutraki365

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ