Έκτακτο-Νεότερη εξέλιξη – Μπαράζ κινηματογραφικών συλλήψεων στο Λουτράκι

Σε δυο νέες συλλήψεις στο Δήμο Λουτρακιωτών, αυτή τη φορά στους Αγίους Θεοδώρους, προχώρησε, λίγο μετά από τη σύλληψη του 30χρονου στο κέντρο της πόλης του Λουτρακίου, κλιμάκιο της Ασφάλειας, κατόπιν πληροφοριών, αλλά και νεότερων στοιχείων που προέκυψαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.

 

Πριν από δυο περίπου, ώρες, Αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη 28χρονου άνδρα, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος εργαζόταν στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, ως τεχνίτης γενικών καθηκόντων.

 

Μετά από τη σύλληψη του 28χρονου Αλβανού, οι Αστυνομικοί μετέβησαν στην κατοικία του, όπου συζεί με 20χρονη ελληνικής καταγωγής, στην περιοχή Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων, όπου εισήλθαν με ένταλμα σύλληψης και ερεύνης από την Εισαγγελία, όπου και… έπιασαν στον ύπνο (κυριολεκτικά) την 20χρονη, η οποία εργάζεται σε γνωστή καφετέρια της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων.

 

Η επιχείρηση όμως, δεν ολοκληρώθηκε ούτε και σ’ εκείνο το σημείο. Οι Αστυνομικοί μετέβησαν στο Γυμνάσιο Αγίων Θεοδώρων, απ’ όπου πήραν και προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων, τον 14χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενή (πιθανόν ανιψιό) του 28χρονου άνδρα Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σημειωτέον, δεν διαμένει με το παραπάνω αναφερόμενο συλληφθέν ζευγάρι του 28χρονου και της 20χρονης.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες και ο προσαχθείς, μετά από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων, μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια Κορίνθου για τα περαιτέρω…