Έκτακτο: Ώρα 12:58 - Αστυνομία στο Νοσοκομείο Κορίνθου για να συλλάβει Λουτρακιώτη

Στο Νοσοκομείο Κορίνθου νοσηλεύεται φρουρούμενος από την Αστυνομία, μέχρι να αναρρώσει και να μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα, κάτοικος Λουτρακίου ηλικίας περίπου 55 ετών.

 

Ο 55χρονος, πήγε στο Νοσοκομείο το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να εγχειριστεί στη χολή του. Μόλις η εγχείρηση ολοκληρώθηκε, πήγε στο δωμάτιο του Νοσοκομείου και έκπληκτος είδε άνδρες της Αστυνομίας να βρίσκονται εκεί, έτοιμοι να προχωρήσουν στη σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, φέρεται είχε σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Γκράβας, ναρκωτικά, τα οποία εντοπίστηκαν από τους Αστυνομικούς του ΑΤ Λουτρακίου σε σχετικό έλεγχο που έκαναν.

 

 

Στη συνέχεια, οι Αστυνομικοί έμαθαν ότι ο 55χρονος νοσηλεύεται εκτάκτως στο Νοσοκομείο Κορίνθου και δόθηκε εντολή να μεταβούν εκεί για να τον συλλάβουν. Mέχρι και αυτή την ώρα (58 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα Τρίτης 11 Δεκεμβρίου) οι Αστυνομικοί παραμένουν έξω από το δωμάτιο το οποίο βρίσκεται στον τρίτο όροφο, στη Χειρουργική κλινική.

 

 

Σημειώνεται ότι η σύλληψη αυτή, είναι στο πλαίσιο της μεγάλης Αστυνομικής επιχείρησης που ξεκίνησε από το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου 2018, υπό άκρα μυστικότητα, με πάνοπλους Αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν εντάλματα ερεύνης από την Εισαγγελία και εισέβαλαν αιφνιδιαστικά σε κατοικίες υπόπτων, βασιζόμενοι σε πληροφορίες για την ύπαρξη κυκλώματος διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών για την οποία σας ενημέρωσε από το απόγευμα της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου το loutraki365.gr.