Γεράνεια: Αυτοψία του loutraki365 στην καταστροφή από την πύρινη λαίλαπα (video)

Αυτοψία στον τόπο της τραγωδίας, που σημειώθηκε έως και πριν από τρεις μόλις ημέρες, στα Γεράνεια Όρη με την πυρκαγιά, η οποία ξεκίνησε από την Κινέτα και εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε μεγάλο μέρος της ανατολική πλαγιάς του βουνού, απειλώντας και τη δυτική πλαγιά των Γερανείων Ορέων, πραγματοποίησε το loutraki365.

 

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν εστιάσει στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής -και απολύτως δικαιολογημένα, λόγω της φονικότητας της εκεί πύρινης λαίλαπας- ωστόσο, ουδόλως απομειώνεται, εξ’ αυτού του λόγου, το καταστροφικό αποτέλεσμα της πυρκαγιάς των Γερανείων.

 

Κατάμαυρο και πληγωμένο από την ανθρώπινη βαρβαρότητα ή/και ανικανότητα στέκει θλιμμένο το πευκοδάσος, στέλνοντας έναν κόμπο στο στομάχι κι ένα σφίξιμο στην καρδιά… Θαρρείς και θέλει να εκδικηθεί για την ανθρώπινη μανία… Οικοπεδοφάγοι; Δολιοφθορείς; Ανίκανοι κρατικοί αξιωματούχοι; Όποιος και αν ευθύνεται το αποτέλεσμα είναι ένα και το ίδιο: Η τεράστια οικολογική καταστροφή έχει συντελεστεί και τις επιπτώσεις της δεν θα αργήσουμε να τις δούμε.

 

Το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο. Πρέπει όλοι να δούμε τι έχει συντελεσθεί, μέσα από τον φακό του loutraki365. Μόνο θλίψη και θυμός προκαλούνται από τις εικόνες...