Γιάννης Καραπανάγος: Φωτορεπορτάζ από την ομιλία του στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία του το βράδυ της Κυριακής 12 Μαΐου, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Αλλάζουμε Μαζί» και υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιάννης Καραπανάγος...

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Καραπανάγος ξεκίνησε την ομιλία του, αναφέροντας ότι "Σήμερα γιορτάζουμε. Γιορτάζουμε την παρουσία σας εδώ. Γιορτάζουμε όμως και 100 ημέρες παρουσίας του συνδυασμού μας στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

 

Ο πολιτικός χάρτης σε αυτοδιοικητικό επίπεδο άλλαξε. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις 27 Μαΐου. Όταν στις 31 Ιανουαρίου ανακοινώσαμε την ιδρυτική μας διακήρυξη, ένα μέρος των συνδημοτών μας απόρησε. Ένα άλλο ξαφνιάστηκε. Ένα άλλο αποφάνθηκε ότι δεν θα έχουμε τύχη και στη μέση της διαδρομής θα σταματήσουμε. Επίσης, ένα άλλο μέρος των συνδημοτών μας τρόμαξε. Και ακόμα τρομάζει. Το ύψος δεν τρομάζει, γιατί το έχουμε συνηθίσει. Το ανάστημα της προσωπικότητας και του χαρακτήρα όμως, τρομάζει".

 

«Εκπροσωπούμε το αύθαρτο. Κανένας από εμάς δεν έχει ασκήσει μορφή δημοτικής εξουσίας. Έχουμε τον ενθουσιασμό της νιότης. Έχουμε τη σοφία και τη γνώση. Και έχουμε και τον ενθουσιασμό του πρωτόγνωρου. Έχουμε τη διάθεση να αλλάξουμε το Δήμο. Γιατί το θέλουμε, το πιστεύουμε και το μπορούμε», τόνισε, μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Γιάννης Καραπανάγος.

 

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Δήμαρχος, παρουσίασε τους 37 υποψηφίους του συνδυασμού του, «Αλλάζουμε Μαζί», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσίαση των υποψηφίων ήταν ολοκληρωμένη, καθώς παρουσιαζόταν και το βιογραφικό του καθενός, ενώ σε κάθε υποψήφια δημοτική σύμβουλο ο Ιωάννης Καραπανάγος πρόσφερε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο...