Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν την πρόλαβα τη μοιρασιά του επάθλου στο Nomads »

Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη ότι οι τελευταίοι οκτώ παίκτες του Nomads είχαν κάνει ειδική συμφωνία να μοιραστούν το έπαθλο μεταξύ τους. Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Γιάννης Σπαλιάρας, επιβεβαίωσε το γεγονός και έδωσε και συμπληρωματικές λεπτομέρειες.

 

 

«Το ψάξαμε από φίλους και γνωστούς ότι κάτω από το τραπέζι είχε γίνει μια άτυπη συμφωνία. Όταν αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας και μείνανε οκτώ στο παιχνίδι είπε ο μισθοφόρος να μοιραστούν τα χρήματα του επάθλου, όποιος κι αν κερδίσει. Οι δύο πρώτοι, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γρηγόρης Μόργκαν που έφτασαν στον τελικό, λένε οι πληροφορίες ότι πήραν από 30.000 ευρώ ο καθένας. Και ό,τι περίσσεψε το μοιράστηκαν οι υπόλοιποι έξι. Αυτή ήταν η άτυπη συμφωνία που έκαναν οι παίκτες πριν τον τελικό, μεταξύ τους τα βρήκαν»

 

 

«Από όσο ξέρω ισχύει, αλλά εγώ έφυγα πριν τους 8 τελευταίους οπότε δεν την πρόλαβα τη μοιρασιά. Αυτά τα σκέφτεται μόνο το μυαλό του Μισθοφόρου πάντα, ο Στέλιος δεν σκέφτεται τέτοια πράγματα. Νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο το ποσό να μοιράζεται, εφόσον τα παιδιά παλεύουν για μήνες. Ήταν μια ιδέα του Κώστα για τους τέσσερις πρώτους, συμφώνησαν όλα τα παιδιά.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι πήραμε καλά λεφτά, καλύτερα από το Survivor. Ένας από τους λόγους που πήγα ήταν αυτός», τόνισε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

 

 

nooz.gr