Γιώργος Παρτσαλάκης για Μάρκο Σεφερλή: Δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου

Γύρω από την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» που ήταν ανέβει στο θέατρο Παλλάς, με τον Μάρκο Σεφερλή στον πρωταγωνιστικό ρόλο, είχε γίνει πολύς λόγος. Ειδικά, η ματαίωση της είχε φέρει στην επιφάνεια μία κόντρα ανάμεσα στον ηθοποιό και την εταιρεία παραγωγής.

 

 

Το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Παρτσαλάκης ο οποίος ήταν να συμπρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση, πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα όταν ρωτήθηκε για την παράσταση που θα ανέβει τελικά με τον Αλέξη Γεωργούλη στον κεντρικό ρόλο.

 

 

Επειδή είμαστε στον αέρα δεν θα έπρεπε να πω κάποια πράγματα και είχα σκοπό να μη μιλήσω και να το κλείσω. Αλλά επειδή με προκαλείς – με την καλή έννοια – ήθελα να σου πω και ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή ότι αυτό που έκανε είναι ντροπή του! Μεγάλη ντροπή! Συγκεκριμένα, βγαίνει σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, για το θέμα, ότι κάνουμε αυτό και δεν αναφέρει πουθενά το όνομα μου. Θεωρώ ότι είναι θλιβερό. Όχι ειδικά το δικό μου, αλλά ναι ειδικά το δικό μου γιατί είναι 68 ετών, έχω κάνει 78 παραστάσεις – αυτά που λέω είναι ντροπή μου- ξέρει πολύ καλά και όταν ακυρώνεις έναν τέτοιο άνθρωπο είναι ντροπή σου, είσαι μικρόψυχος. Και του το λέω ευθέως» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

newsbeast.gr