Γιώργος Βλάχος VS Τουριστική Λουτρακίου - Η ώρα της δικαστικής κρίσης

Εντός ολίγου αναμένεται να ξεκινήσει στην αίθουσα 2 του Δικαστηρίου Κορίνθου η κρίσιμη συζήτηση της αίτησης της "Αλέξανδρος Τεχνική" και του μετόχου της, Γιώργου Βλάχου για να αναλάβει τη διαχείριση της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "Λουτράκι Α.Ε.". Η υπόθεση έχει το νούμερο 26 στο πινάκιο και είναι πολύ πιθανό να εκδικαστεί σήμερα.

 

 

 

Από το πρωί το παρών έχουν δώσει όλοι οι εμπλεκόμενοι. Την Αλέξανδρος Τεχνική εκπροσωπεί ο κ. Γιώργος Βλάχος.

 

 

Από την μεριά του Δήμου παρευρίσκονται εκτός του Δημάρχου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργου Γκιώνη, ο Πρόεδρος της Τουριστικής κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρος Ράτης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τάσος Σακελαρίου και  ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σάκης Παπαθανασίου.

 

 

 

 

 

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης παρευρίσκονται ο κ. Κώστας Λογοθέτης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θανάσης Μουζάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Δόσχορης και ο τοπικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Κλεπετσάνης.

 

 

 

 

Φυσικά δεν λείπουν οι εργαζόμενοι και εκπρόσωπος της διοίκησης του Spa, ενώ στο δικαστήριο Κορίνθου αναμένοντας την έναρξη της συζήτησης βρίσκεται και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου κ. Κώστας Λογοθέτης.

 

 

 

 

Ακόμα παρευρίσκονται εκ μέρους της νέας ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Αλλάζουμε Μαζί» ο κ. Ιωάννης Καραπανάγος, ο κ. Ιωάννης Γλυκοφρύδης, ο κ. Χρήστος Παντελέου και ο κ. Απόστολος Λυχούδης, ενώ τους «Ενεργούς Πολίτες Λουτρακίου» εκπροσωπεί η κα Μαίρη Ρίσκα.

 

 

 

 

Πρόσθετη παρέμβαση πολιτικής αγωγής υπέρ του Δήμου αναμένεται να κάνει το Καζίνο Λουτρακίου μέσω του δικηγόρου κ. Παπαϊωάννου, ενώ τον Σύλλογο Εργαζομένων Ιδιωτικών Υπαλλήλων θα εκπροσωπήσει ο δικηγόρος κ. Νίκος Λόης ο οποίος θα κάνει επίσης πρόσθετη παρέμβαση.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος με την δημοτική παράταξη «Με τους Πολίτες Μπροστά» κ. Κώστας Λογοθέτης ζήτησε και πήρε την έγκριση του Δικαστηρίου να καταθέσει ως μάρτυρας υπέρ του Δήμου.

 

 

To Loutraki365.gr παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα για ότι νεώτερο.