Η αποκάλυψη από τη γιατρό της συζύγου του Πύρρου Δήμα για τη μάχη της με τον καρκίνο

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ζει από τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Πύρρος Δήμας καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του, Αναστασία, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο τα τελευταία 2,5 περίπου χρόνια.

 

Η Αναστασία Δήμα πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, όπως αποκάλυψε στο δελτίο ειδήσεων του Star, η Ευαγγελία Ραζή, γιατρός παθολόγος – ογκολόγος και διευθύντρια της 3ης ογκολογικής κλινικής του Υγεία.

 

Η ίδια ανέφερε: 

«Το γλοιοβλάστωμα είναι ένας από τους χειρότερους όγκους. Είναι δύσκολο στην αντιμετώπισή του, αλλά υπάρχουν πρόσφατες πρόοδοι που βοηθούν να παρατείνουμε τον χρόνο ζωής των ασθενών.

 

 

Η Αναστασία έζησε περισσότερο από ότι περιμέναμε. Είχε μια άρτια χειρουργική επέμβαση, ενώ παράλληλα είχε και η ίδια πολύ σωστή μαχητική στάση και πολλή στήριξη από την οικογένειά της. Ήταν απίστευτα γενναία».

 

 

Ενδεικτικό είναι το μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Αναστασία Σδούγκου ενώ εξίσου συγκλονιστική είναι και η απάντηση του Πύρρου Δήμαστο μήνυμα της συζύγου του. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε έγραφε:

«I’m ready for a new chapter in my life», δηλαδή «είμαι έτοιμη για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου».

 

 

 

 

Aπό κάτω, ο Πύρρος Δήμας είχε σχολιάσει: «We are ready», δηλαδή «είμαστε έτοιμοι», συνοδεύοντας το μήνυμά του με πολλές καρδιές.

 

 

 

 

Συμπαραστάτης της μέχρι τέλους, ο Πύρρος Δήμας παράτησε την πολιτική για να είναι στο πλευρό της γυναίκας του στη δύσκολη μάχη που έδινε.

 

grxpress