Η Κορινθία συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα για την Ουκρανία

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τους Φαρμακευτικούς,  Ιατρικούς και Οδοντιατρικούς συλλόγους συγκέντρωσε στα διοικητήρια των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό για την υποστήρηξη των συνανθρώπων στην Ουκρανία.

 

 

Αντίστοιχα η δράση αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε και στην Περιφερειακή  Ενότητα Κορινθίας σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου. Σύλλογοι, φορείς καθώς και πολίτες μεμονομένα  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συλλογή αγαθών με προορισμό την Ουκρανία, που δοκιμάζεται μετά την εισβολή της Ρωσίας. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα μεταφερθούν στο στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας" και στη συνέχεια σε συνεργασία με το "Όλοι μαζί μπορούμε" θα περάσουν στην Ουκρανία.

 

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί αντίστοιχες δράσεις από τους συλλόγους. Πιο συγκεκριμένα ο Φαρμακευτικός σύλλογος Κορινθίας είχε ξανά συγκεντρώσει φαρμακευτικό υλικό για τους Φαρμακοποιούς του κόσμου.

 

 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο καθώς η βοήθεια και η προσφορά των πολιτών και των συλλόγων είναι μεγάλη στο νομό Κορινθίας.

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

 

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι